phone
[SK, 2oo2, ahn byeong-ki]
na bammeg, má' megin' ehun vané egy ringu remake. ez most nem hivatalos, ami kb. annyit tesz, hogy ott nyúlta le, ahol tudta. azért a helyzet nem olyan kilátástalan, mint elsőre tűnik. ugyan ázsiaiában [sőt, rajta kívül sem:] mostanság nem nagyon készül olyan horror, ami ne ringu ripoff lenne: vannak jobban sikerültek és kevésbé húzósak egyaránt. csoda, hogy hideo nakata nem pereli a disneyt ezért a filmért [
tényleg a disney pénzelte], addig érdemes meglesni: bár meglehetősen vérszegény, de tartogat néhány jump-up jelenetet, amiket úúúúúúgy szeretünk. ami a sztorit illeti, meglehetősen zavaros, rossz szokása, hogy ide-oda ficánkol az időben, ráadásul előadja a kellemetlen "ez csak álom volt" figurát is, ami felettébb dühítő. ugyan már egy valag ázsiai filmet láttam, de még mindig nem tudom első blikkre megkülönböztetni a szereplőket, itt meg különösen zavaró, hogy az öszes fontosabb női szereplő tök egyforma. :] azért végül sikerült kibogozni a szálakat, amiket most jól nem fogok felfedni, mert én ilyen kis mocsok vagyok: mindenki jöjjön rá magától! a phone kitűnően fényképezett PG horror, videó helyett a rémület mobilon támad és ugyan nem jelöli ki napra pontosan a halál időpontját, de azért rendesen bele lehet halni. szellemjárta házak, liftek, lépcsőházak, hosszú hajú kísértetek - mind kipipálható. csak a szokásos.
![](http://zalus.koga.hu/rating-6.gif)