Hurrá!
Fasisztának még nem neveztek, de nem baj, ezt is ell kell egyszer kezdeni....,megsértődni úgyse fogok.Speciel önmagadat minősítetted!
Szóval szerinted "fasiszta" az, aki nem fogadja el egyes emberkék önpusztító, kártékony és társadalomellenes szenvedélyeit, és ennek a nézetének hangot is ad?! Gratulálok. Itt bizonyosodik be az, amit tkp. a topic nyitójának írtam: akik már benne vannak, azok eszméletlen módon ragaszkodnak a hülyeségükhöz, remek elméleteket gyártanak, hogy miért is jó az, ami káros, akinek meg nem tetszik, az mehet a p*ába.
Idézek:"Csak azért, mert a "barátnőd" gyenge jellem volt, Te meg szintén gyenge voltál, hogy észrevedd/leállítsd, nem kell mindenkit a halál f*szára elküldened. "
Már rászoktatták, amikor megismertem, és annyira hülye lett ezektől a szaroktól(fűtől), hogy 2 értelmes szót nem lehetett beszélni vele. Ő is ugyanilyen mániákusan ragaszkodot a tetves fűhöz, és azt hitte, hogy összerogy a világ, ha nem csinálhatja. Mert nálam nem csinálhatta volna, az tuti.Szóval tehát én vagyok a gyenge jellem??
De nem rólam van itt szó, hanem a rengeteg fiatalról, akik szinte mind találkoznak az ún. könnyű drogokkal, aztán meg kiszállni nem tudnak belőle: Hány tönkrement emberi kapcsolat, hány elcseszett életpálya kell még ahhoz, hogy a hozzád hasonló önző és szűklátókörű egyének is belássák végre: a drog ÁRT, és mindenkinek árt!Nincs kivétel! Aki meg anyázza a narkósokat, az nem feltétlenül fasiszta: lehet hogy csak értelmes emberek között értelmes országban kíván élni, nem pedig kiszámíthatatlan, elbutult narkósok közt egy lepratelepen!!
A sofőrös hasonlatod meg hülyeség, no comment.
A témához pedig értek, ezért is látom a veszélyt. És bosszant, hogy milyen nyíltan propagálják egyesek a drogokat. Valami értelmesebb mikor lesz már műsoron??
Érdemes változni a jó irányba, nem hiszed el, hogy mennyire! 1millió jobb dolog van a világon, mint a fű és társai!
Na helló!
Speet