Borsó_
2003.06.12
|
|
0 0
283
|
Hát igen hogyne tudnám de még nem irtam meg valahogy ez a nagy meleg miatt nem volt sok kedvem. De ez érthető nem?? :))
ja amugy mellesleg elmesélek valamit:) kicsit nevetséges volt de mind 1. Álltam ma a Matchban a sorban és vettem 6 doboz sört meg két csokit -nem magamnak én nem iszok:)- és a pénztáros meg elkezdtett patogni hogy elmultam e már 18?? mondtam neki hogy persze hogyne és erre a személymet követelte:)) Kis ribanc na mivel én nem személyivel járok a szomszéd boltba ahol mellesleg már 4 éve vásárlok megközelitoleg ezért azt mondta hogy viszlát nem kapod meg!! Azthittem hogy lebaszok neki mindjárt egyet!! Akkor jutott volna eszébe amikor 17 évesen vettem sört meg miegymást.... Na mind1 felkaptam a vizet kicsit és haza mentem a diákomért -a személyimben elég durva kép van azzal nem megyek sehova- és vissza mentem:)) De megkaptam a cucuot egy másik már nem is nézte:))
De legszivesebben azt csináltam volna hogy oda mentem volna kérdezte volna megint hogy elmultam e és akkor legszivesebben a képébe nyomtam volna a diákot és valami leszolo szövegget nyomtam volna neki és elmentem volna De ezt nem tettem meg azért mégis több száz ember van ott hehe bár nem mintha ez szokott volna zavarni a pisi dolgot egy egész suli tudja már:DDDDD |
Előzmény: Gaark (282)
|
|