Kavics1976 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 139
U-boat!

Nem tudom, én soha nem fejezném ki magam úgy, hogy hátbarúgok vkit. Szerintem a stadionban akkor még ott lévő kb. 14.000 ember sem.
Ettől még nem állítom, hogy nem FRADISTA.
Sajnos ilyenek is vannak köztünk, ezt is aláírom.
Köztetek is vannak, akik ha helyzetbekerülnek rúgnának vagy ütnének.
Egy petárda közvetlen az ember mellé sem igényesebb dolog, és sorolhatnám, de nem veszek elő már százszor lerágott csontokat.

A FRADI-szív jelenleg nagyon kis erővel dobog, ez tény. Talán Dragó, Peti, Lajos és GERZSON, akik néha emlékeztetnek rá,de hol van ez a régitől? :(
Azért vannak remegő kezű emberkék is. Tudod a Géza, aki úgy nyúlt mellé a labdának, ahogy tétmeccsen még viccből sem tenné, juhász fejesénél.

Így van soxor volt vg és szeiler takarodj, volt aláírásgyűjtés és másfajta tiltakozás - pl. az ellenetek elbukott 0-3-as meccs után is, erről is biztos tudsz -, de sajnos olyan hátszél és lobby ellen, amit ez a pénzmosó kiépített magának a FRADI körül, tenni vmit... hmmm, ehhez még egy magánhadsereg is kevés lenne.

Mi nem tesszük meg ezt a szívességet neki, hogy megszűnjenek a csoportok, mert vg nem a FRADI, mi nem vg-nek szurkolunk - persze ezt nagyon könnyen bele lehet magyarázni, hog hülyeség -.
Hidd el ő leszarja van-e szurkoló vagy nincs.
Neki ez üzlet, amihez nem ért.
Mindig lett volna, aki kimegy a meccsre. Te is kimentél volna, legfeljebb drapi és üvöltözés nélkül, de ott lettél volna!

Sok helyen hallottam, hogy vg csak a bajnokság végén jelentette be "kilépését" az mtk-ból.
Én teljesen mást hallottam.
De erről az mtk-s "barátaitok" biztos többet tudnak, mint én.

Nem kértünk semmiféle elismerést, de mindig itt "sírtatok", hogy nem teszünk semmit.
Hát most sajnos volt, aki "tett". :((
Tőlük erre futotta.
Ez attól még ugyanúgy szégyen!
Egy-két dolgot azért elértek vele, akik tették: mindenféle jött-ment haszonleső nem fog a FRADIN élősködni. Majd mennek Újpestre, meg az mtk-ba.
A külföldiek leszarják mi történt vagy nem tudnak róla, az itthon játszó "profikból" meg szerintem éppeszű FRADISTA nem kér!
Akiből kérnénk, az a balhé nélkül sem jött volna valszeg!

kavics

Előzmény: U-boat (138)