BlackStar Creative Commons License 2003.06.12 0 0 206
Igazan nem akarom mindig frimit piszkalni, de ezt a mondatot akkor sem ertem:

Ha nehezedre esik, hogy szólj, akkor inkább ne is állj fel... Mert amit csinálsz az egyszerűen gusztustalan...
Probalom mas-mas hangulattal olvasni, kicsit probalkoztam a szavak mas sorrendbe tetelevel, de - telleg nem megy.
Nekem ugyanis valami olyasmi jon at belole, hogy akkor most Dever a gusztustalan, mert atadta a helyet, de nem szolt, rosseb a belibe, vagy mi...
Az is lehet, hogy azt tartod gusztustalannak, hogy vigyorgott az egeszen... elfogadom, hogy ennek tartod.

Ja igen, meg ez a "nyomorek" dolog. Ideje lenne megszabadulni a kommunista terminologia atkos oroksegetol. Mi az, hogy "nyomorek"? Aki ezt a szot kitalalta, lelkileg, az biztos. Ha nagyon muszaj, akkor ott van a "modosult mozgaskepessegu" szoosszetetel, az legalabb a merete folytan is megov attol, hogy gyakran hasznald. Teljesen olyan ez, mint a "terhes". Mi az, hogy teher? Valami olyasmi, hogy a munkasno, aki a szocializmuist epiti, benn a gyarban epiti a szocializmust, a falon sok lenin, kadar, rakosi, apro, vagy nepunk tobbi forradalmi nagy vezerenek es langlelku harcosanak kepe van, ott dolgozna a munkasno, de valamitol nem kepes a tervet 240 szazalekra teljesiteni, csak 220-ra, a mocsok sotetbenbujkaloimprrrrrlsta remhirterjeszto, mer' ott valami a hasa magassagaban akadalyozza. Na ez kerem a "teher". Ez a terminologia azota is utoel.

Előzmény: frimi (87)