Kavics1976 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 137
U-boat!

Akkor mégiscsak arról a negyven emberről beszélünk, akik az Újpest saját maguk szerint. :)
A pusztás vonatos dolgot nem igazán értem.
Akkor Stuttgartba és az ország összes stadionjába mentek ezek a vonatok!
Szentes undorító módon történő lerúgása, pedig egy magánszám volt.

Aki "mocskos zsidó"zta azt az embert, aki még nem tudott semmilyen módszerrel bajnokot csinálni a FRADIBÓL, az sosem szopta/ná le őt!
De azt hiszem, hogy ezzel Te is tisztában vagy, mert sok embert ismersz közülük is.
Valóban a 28. számított csak, Neked ugyanúgy a bajnoki cím számított volna - sajna nem tudom hanyadik, de 27 biztos nincs :P -, kinek nem?
Ezt tényleg csúnyán bebuktuk.
Minden előjel azt sugallta sikerülni is fog: elvben a legerősebb FRADI állt a teljesen tartalékos Dvsc-vel szemben, hazai pályán, 15.000 ember előtt!
Te mire számítottál volna a sajátjaidnál hasonló helyzetben?

Látod már nem is az ünneplés tényét tagadod, hanem a miértjét.
Nem tudom lehet, hogy csak a média ferdített - miért is ne tenné, hisz velünk is ezt teszi - de a tv-s felvételeken, a képeken és a csalódott Sarlós nyilatkozaton nem ezt lehet érezni.
Érzed Te is az ellentmondást, hogy azok, akik "mocskos zsidóztak" - mert valszeg a pályára tóduló emberek között volt ilyen-, tök mindegy miért a végén ölelgetik azokat a "mocskos zsidókat"

Ha Te tényleg beszélsz ezekkel az emberekkel - amit nem kétlek - akkor tudod nagyon jól, hogy vg takarodj már nagyon soxor volt, lehetett volna most is.
Talán menni mentek a játékosok, de mi az, hogy a nagy Tököli begörcsöl? GERZSON ment nagyon akart, róla elhiszem. Lipcsei lézengett, Lajos hozta a formáját, Vukmir akart a többiek szinte semmit sem mutattak.
Simiék idejében ilyen helyzetben pályaszántás és daráláls lett volna, ezek meg lézengtek áés várták a gól, csak nem volt, aki berúgja...

Mindegy, ezt Te is máshogy látod és én is.
Az igazság meg valahol tök távol van mindentől én most így érzem.

Ebben az elcsépelt dologban igazad van.
Nem én írtam, én kis kavics vagyok csak a gépezetben, hidd el, ha vg-nek Ti kellettetek volna igazán, akkor Ti is kicsik lettetek volna anno!
Ha neki üzlet lett volna belétek fektetni, akkor ma az Újpest lenne a FRADI helyzetében és lehet, hogy a Megyeri úti pályárarohanásról szólnak a hírek.
Ebben a nicknévben részemről nincs igazad két nickem volt, az egyik megszűnt a saját faszságom miatt, a másik pedig azóta fut!
Persze biztos lenne, aki poénból regisztrálna.

kavics

Előzmény: U-boat (134)