András80 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 86
Tisztelt Orbán Viktor Miniszterelnök ÚR!

SOS kérem segítségét, mostmá' csináni kéne valamit. 1 évig tűrtem a ballib uralmat, tűrtem, nyeltem. Egyetemista vagyok, gondolhatja, mi a véleményem. Nagyon rosszul esett, például hogy ezek a mocskos kommunisták uszkve 10 ronggyal felemelték az ösztöndíjamat, havonta. Ha maguk, sőt Ti, Viktorkám (ha már úgyis mindenkit tegeztél anno, remélem megtisztelsz engem is), biztos 20-at adtatok volna. Megköszönném azt az óvó aggodalmat, amivel elköltöttetek néhány milliócskát , mielőtt távoztatok volna székeitekbők, ez is csak azért volt, hogy utódaitok ne költhessék el azt a pénzt "huncutságokra". Jobb is, mert gondold el, ha lett volna pénzük, még talán másoknak is emeltek volna fizetést, nem csak a közalkalmazottaknak...
Ha téged láthatnálak esténként a tévében, most minden bizonnyal könnyebben aludnék, az únión innen is akár, merthát ha az únió azt akarja, hogy menjünk, mi diktáljuk a feltételeket, ha meg nem, hagyjuk az egészet a fenébe! De ha mégis összejött volna ez az EU buli, biztos jobbak lettek volna a feltételek. Már így is látszódnak az eredmények a mezőgazdaságon, amit a Fidesz átgondolt, konstruktív politikája okozott, hát még ha maradtatok volna további négy évet...
Aztán meg, hogy szavam ne felejtsem, gondolom pont most restauráltátok volna az egészségügyet, mert ex-eü miniszterünk, úgytűnik nagyon ért hozzá, csak hát egyet hátra kell lépni, hogy utána nagyot ugorhassunk (vagy álmodhassunk), mint a hasfájós dakota indián, amikor kiderü, hogy foglalt a WC.
Szóval kedves ex-eü-miniszterünk magyarázza, Selmeczi művésznővel együtt (utóbbi nem az én jelzőm, neves szakmába vágó tanszékek még nevesebb oktatói emlegetik, mi több, sírják vissza a hölgyet?), hogy merre hány centi, miért rossz, miért lesz még rosszabb. Csak én azt nem értem, ha ennyire értetek mindenhez, Fiúk, Lányok, akkor hogy a francba nem ti vagytok a kakasülőn. Miért nem haladt évek óta 60 km-t az M5 autópálya, hogy a puszta helyett a déli régióban végződjön...
és még sorohlatnám
szóval SOS, látom már tettél valamit, de ez még nem elég, hozzon magával mindenki mégegy törvénysértést, most jöhetne Strasbourg, meg majd az EP, oda kell menni az elnökbácsihoz sírva majd, hogy a kommunista Kovácska rugdosott óra közben...