Vacek: kösz az útbaigazítást, de lenne három észrevételem:
1. A Wallishoz Kanizsáról mennék, nem Esztergomból :)
2. Esztergomból hazafelé nem kell átmennem a Dunán, hogy az M7-re érjek :)
3. Hiába irogatsz nekem utcaneveket, nem vagyok ismerős Pesten, nem tudom melyik milyen utca. Max ami ki van táblázva, azt tudom (pl.hidak :) ) Ja, meg tudom, hogy a Bécsi út macskaköves
Most esett le, hogy a Wallistól irtad az utat az M7-ig. Na de én nem onnét megyek ám. Hosszú hétvégém lesz a jövő heti.
Csütörtökön hajnalban elindulok Pestre, a Wallishoz legeslegelső szervízre. Onnét megyek Esztergomba családlátogatóba. Onnét csak vasárnap reggel indulunk a talira. Nem is két gyerekkel, hanem már hárommal. Nővérem legnagyobb fiát is viszem magammal. Taliról meg vissza Kanizsára.
Ugyhogy Ensign csak hazafelé tudunk együtt menni.
Akkor Agip kutat kell keresnem. Ha esetleg nem találnám meg, akkor azért odatalálok a Velencei-tóhoz a találkozó színhelyére. Ha minden igaz ott kajáztam már én is, és elég jól is főztek. Az árakat nem ismerem, mert a focicsapat főnöke fizetett :)
Helgapataki: semmi bajom a női sofőrökkel ám amúgy. Igaz anyám mellé többet nem ülök be :)
Majd rendezünk gyorsulási vesenyt, ott huzathatod rendesen a gépet. A fekete autók amúgy is gyorsabbak :). Most majd keresek még egy kafa kis kipuffogóvéget, meg feltetetem a küszöbvédőmet is. Már egy hónapja legalább bennt van a csomagtartóban. Talira nem mehetek optikai tuning nélkül :)
Juanpablo: Majd az lenne a kérésem, hogy minden infot küld el nekem lécci emailben is erre a cimre:
gelencser_gabor@nagykanizsa.hu
Kellene a pontos indulás benzinkúttól (hol, mikor)
Ha esetleg erről lemaradok, akkor a talira érkezés várható időpontja. Lekanyarodás pontos helye stb.
Esetleg a telcsiszamod, hátha szükség lesz rá.
Sajnos nagyon sokmindent kellene fejben tartanom, ami nem megy mindig hiánytalanul. Ezért jobb ha megvan emilben, és akkor nem veszik el. A forumból meg nehéz lenne visszakeresni.
A matrica nekem tetszik. Mindenkié piros lesz? Vagy színek szerint más-más? Nekem jó a piros, az megy a feketéhez.
Remélem elég rövid voltam :)