Moka25 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 551
Bár tény hogy ha eröszakal lenyomja valaki valakinek a torkán egy adag kutyaszart azért a rendőrök mineket kapnának el de ha megcsinálnák páran most az a kis közmunka még belefér nem?? :)))

Nem is tudom:) Sajnos ketsegeim vannak a modszer hatekonysagat illetoen:)
Egy biztos: par eskudt ellenseget biztosan sikerulne szerezni;))
A gondot en ott latom, hogy az onkormanyzatok nem tudnak eleg embert megfizetni, akik kinn lennenek az utcan es betartatjak a rendeletet.

Ja, apropo, csak a 30 eFt-os birsagrol jutott eszembe. Mikor bevezettek a "fustmentes munkahelyek" vagy mi a harag volt a neve... az egyetemen, ahova akkor jartam, az addigi dohanyzo helyeken nagy feliratok hirdettek a tilalmat es a szinten 30 eFt-os buntetesi tetelt.
Most mar nem "jarok", hanem dolgozom egyetemen. Egy masikon. A hallgatok meg itt fustolnek az orrom ala a bufeben...:-/

Fradimeccs:
pont aznap, mikor az a nagy balhe volt, lattam egy not, a kisfiat vitte a meccsre(felreismerhetetlen helyzet volt, kissrac nyakaban Fradi-sal, ilyesmi). A srac volt vagy 10-11 eves.
Szerintetek O hogyan eli ezt meg? Hogyan fogja latni par ev mulva? "Kissrac koromban is verekedtek, ez a jo, en is verekszem?" Vagy: "Kissrac koromban de sz@r volt, verekedtek, akkor en most veszteg maradok"?

Előzmény: Borsó_ (548)