Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2003.06.11 0 0 13
jó az észeki nyugi, az biztos. viszont jó a déli zsufi is, nem összehasonlítható, egész másért jó.

amikor Zürichben voltam akkor pont ezt csinálta két török szőnyeges, rugdosták egymás portékáját :) egyre többen lettek, aztán jött a policáj és rendet rakott. Csak a svájciak nem röhögtek, hanem nyümmögtek magukban összeráncolt homlokkal.

A közel keletet nem lehet skandináv mértékkel mérni. Innen szörnyen hangzik, hogy belegyalogolnak az intim szférádba, megfogják a karod, hangosan ordítanak 5 centire a képedtől, de ott átélni nem súlyos, sőt. Én nagyon jól éereztem magam az arab piacon izraelben, (fincsi kesudiót vettem) pedig ha valami hangos, akkor az. Ha ezt nem ellened szólónak fogod fel, hanem elfogadod, hogy ilyenek, akkor semmi bajod, sőt igen élvezhető. És mókás angolul, ivritül, oroszul és arabul alkudni (ezek közül csak angolul tudok:) és tényleg hozza a gyerekeit, hogy nézzem meg, hogy éheznek és ha 5 shekelt enged akkor a családja éhenhal, 10szer otthagyod, visszamész, elkerget, visszahív... Sokáig tart és nagyon szórakoztató és miután sikerült 5 shekelen 2 órát hisztizni vigyorog, meghív egy kávéra, ad valami apróságot ami kb 20 shekel :) Nekem nagy élmény volt. Ha valaki ezt lökdösődésnek éli meg, akkor költözzön svájcba :))

Előzmény: Törölt nick (11)