A szálloda elég nagy, több épületből áll. Mi a főépülettől távolabb, a tengerparthoz a legközelebb lévő épületben voltunk. Ez az épület egy nagy négyzet formájú, belül szép kerttel. A belső részen "függőfolyosó szerüen" nyílnak a szobák. Már nem emlékszem pontosan, de talán három szintes volt ez az épület. A szoba a megszokott szállodai szoba, semmi különös. A takarítás nagyon korrekt volt. Amikor megérkeztünk, az első napon rögtön megrohamoztuk a tengert. A tenger fantasztikusan meleg volt (július eleje!), és ennek olyan nagyon örültünk, hogy a fiam a nagy üvöltözés közepette lenyelt egy liter tengervizet. Az eredmény nem maradt el, egész éjjel valamelyik felét a WC felett kellett tartanom. A szoba eléggé leamortizálódott, amit a takeszok pilanat alatt felújítottak (én némi extra dinárral háláltam meg a dolgot).
A hotelt egy gyér forgalmú út választja el a tengerparttól. A főéülettől elindulva el kell menni a medence mellett (klassz nagy!), utána kb 100m a hátsó kapu (mellette zuhanyozó) át az úton és ott a szálloda saját strandja. Van a strandon egy kis büfé is.
Szórakozási lehetőségben elég gyenge vagyok, mivel két gyerekkel voltam, de úgy emlékszem, hogy a hotelnek van disco-ja, no meg minden este tényleg szinvonalas animáció volt, a végén tánccal. (valószinüleg azért is kaptuk a szobát a távolabbi épületbe, mert ez csendesebb volt, így a gyerekekkel jobban el lehetett lenni.
A szállodában van fodrász, butik, szökőkút.
Kérdezz!