30 evessen gyalog jarok suliba,a kocsi a garazsban all.:))
En speciel -most mar- olyan kocsit tartok ami tetszik,amit szeretek,s istenitem,megha esetleg szarakodik is.
Eddig ez nem volt szempont,inkabb az ar dominalt,s maradt az almodozas,s allandoan a varialas.
Volt japan autom is,pozitiv csalodas,soha semmi baja nem volt,kiveve,hogy 6 ora uldogeles utan fajni kezdett a derekam,8 ora utan,mar kiszallni is alig birtam.Volt francia verdam-Citroen,Renault-itt nem fajt a derekam,csak a fejem a javitasok utan,feleg a Renaultra volt igaz.
Most Mercedesem van,15 eves,szoval nem a legujabb,de nagyon jo auto,itthon vasaroltam,az MB Magyarorszag KFT-tol,magyar auto,szervizkonyves,vegig itthon szervizelt,s tenyleg egy rossz szavam nem lehet.
Azert elarulom,legalabb 50 ilyen autot-w124-neztem meg,itthon s kulfoldon,miutan ezekbol a legoregebb '85-os,s a legfiatalabb '96-os volt egykis szoras,mint arban,mint minosegben.
Akinek tenyleg nincs penze,vagy kis osszeggel akar jo autot venni,annak nagyon ajanlom e modelt,szvsz 1.5 millaert mar elegge jot lehet kapni,s aki Mercis majd megerosit,az esetleges alkatresz ill. javitasi arak igencsak alacsonyak.
Relative az auto maga draga,de nemcsak a csillag miatt,ez meg annak a kornak a termeke(80-as evek)amikor szerettek idotallo autokat gyartani,legalabbis nehanyan.