MetaZoid Creative Commons License 2003.06.09 0 0 222
Giorgio-nak elég tekintélyes gyűjteménye van, amire - szerintem abszólút érthető módon - egy
kicsit büszke. Ha esetleg egy kicsit öntelten is beszélt erről, az ebből fakad. Kimondottan önteltséggel viszont nem lehet vádolni, mert semmi alapja. Ezt személyesen tanúsíthatom.
Elég sokat segített, és még néhány számot ki is másolt nekem kazira. (Örök hála!) Ha esetleg
mégis öntelt lett volna, emberek vagyunk. Senki sem hibátlan. Bár szerintem ha valóban öntelt lenne, az egész fórum erről szólna, és már más is rá szólt volna emiatt. Eddig tudtommal senkinek sem volt baja vele. Én beszélgettem vele párszor telefonon, és egy teljesen normális embert ismertem meg személyében. Viszont sajna a vizet elég gyorsan felkapja, és ilyenkor - eléggé át nem gondolva a következményeket - ír dolgokat, amit elég gyorsan megbán, de akkor már késő.

Livparis! Én nem ismerlek, csak most találkoztunk néhány napja a fórumon. Te is leírtad, hogy 4 nyelven beszélsz. Ez szép teljesítmény. De - gondolom - te sem önteltségből írtad ezt. Ha nem jössz többet ebbe a topicba, azt nagyon sajnálnám. (Ha te le lépsz, ki fordít nekem dalszövegeket? :)) Mi, Mylene Farmer rajongók olyan kevesen vagyunk ebben az országban. Inkább fogjunk össze, és a fő témánk legyen Ő.

Előzmény: Livparis (220)