Négyesi
2003.06.09
|
|
0 0
17
|
Hello!
Nem is tudom holkezdjem.Talán ott hogy a koreai ipar /autó/ma már a Japán és az USA szitű technológiát használ.A ketté vált Koreát ők alakították ilyen fejlett iparral technológiával rendelkezővé.Nézd pl.a számítástechnikát mekkora szelet az övék a hardverek gyártásában.Nem a legjobbak az biztos de már hiányoznának a piacról. Most rátette kezét a DAEWOOra a GM. Kalos az elsö GM által felügyelt,felülvizsgált autó.Mondhatom azt hogy nagyonsok tipust vezettem és volt is.Szeretem az autókat.Én ha autót vásároltam mindíg a hibákat kerestem benne,soha nem ájultam eggyiktől sem.Mindegyiknek van gyengébb pontja.Na most a kalosról, a szalonba az alakja tetszett meg nagyon/ugye neírjam hogy ki tervezte/.Még csak 1500 km van az autóba de kimerem jelenteni nagyon egybe van ez az autó.A belsőtér tágas kényelmes ülések a futómű halk jól veszi az akadályt.Sok benne a müany.ettől idegenkedtem de nem zörög benne semmi alk.rész nagyon csendes.A motor nem egy versenygép de egy 140 es utazót kényelmesen bír.
A fogyasztása eddig vegyes úton 7.5-8 l körül van.REmélem lesz kevesebb is.És még egy dolgot mondanék az "autót szeretni kell" meg győződésem hogy meghálája.
Üdv.Négyesi
|
Előzmény: kristoof (15)
|
|