Négyesi
2003.06.09
|
|
0 0
14
|
Üdv Mindenkinek!
1 hónapja én is hasonló gondokkal birkóztam.Én rengeteget tanakodtam a dolgon hogy kispénzen mit érdemes venni.Egy Opel kereskedés ajánlatát írom le.:Tárgy egy 7 éves opel astra ára 1 350000 FT 1.4 es motor 140000km a első befizetés 30% 405000ft a további 60 hónap 24462ft.Hat év mulva,mire kifizetem az árát lesz egy 13éves kb 200 000km futott autóm ezt ujbol elkell adni apro pénzért.Az auto piac azt hiszem zsákbamacska sok-sok ismeretlen autó mindenki ki cicomázza talán majd késsőbb bánkódik az ember hogy nemkellett volna megvenni.Én pénzt nemakartam áldozni az autora,csak a 16 éves Regattámat adtam induló részletbe.A kalosra most35500Ft ot fizetek havonta,de ÚJ-NULL km es autó ez amit megkell gondolni.Az enyémbe extrák metál,szervó,el.ablak,közp.zár,igy 2 285 000Ft.
A SASnak írom:
Lehet hogy a 2 millás autó neked nem autó de tudd meg hogy sajnos nagyon sokan vannak akik még ezt sem tudják elérni.Talán nemis tudod hogy egy átlag Magyar családnak mennyi a havi jövedelme és ebből mikor tudja az általad autónak nevezett 4-5-6 milliós kocsit megvenni.Bár vannak kivételek csak nagyon kevesen.BOcs hogy ilyen kemény voltam de az utólsó írásodból azt hittem Te vagy az arany ifj aki alá apuka berakja a fullextrás 320 as BMV-t hogy elmenjen iskolába.
AstraF16v
Nagyon jól látod a dolgokat,örülök hogy még van aki a földön jár!
Hello |
|