Sziasztok!
Én is félek,nehogy történjen valami az autómmal(1.4 HDI 16V).Az egyik kereskedésben azt mondták,hogy többnek is volt probléma a motorjával,állítólag a motor elektronikája szart be.Nem szeretnék hónapokig autó nélkül maradni!
Remélem a váltómmal sem lesz semmi probléma!
Nekem az olajkijelzőm szokott szórakozni.Mindig más értéket mutat.Van,amikor maxon villog.Felhívtam a szervizt,azt mondták,hogy szerintük semmi gond,attól függ,hogy hogy áll az autó,de azért vigyem be,megnézik.
Egyszer már szállítattam be az autót olajjal kapcsolatos probléma miatt.Menet közben csipogott,majd kivilágított az olajkijelzőm és elkezdett leállni az autó,hiába adtam gázt(a motor nem állt le).Ekkor ijedtemben leállítottam a motort,gondoltam,nem indul újra az autó,de elindult.Szerencsére kb.200 m-re voltam a házunktól,hazahoztam(nívópálca rendben),majd másnap felhívtam a szervizt.Beszállítatták az autót,majd közölték,hogy semmi baja,valószínűleg lefulladás közeli állapotba került,nyomjam neki jobban.Szerencsére azóta nem volt ilyen,de akkor megijedtem.Járt már így valaki?Én ezt nem értem.Nem váltás után történt,hanem folyamatosan haladtam 4.-be,2000-es fordulat felett.Hogy kerülhetett lefulladás közeli állapotba???
Ha van valakinek 1.4 HDI 16V-vel kapcsolatos tapasztalata,arra kérném írja meg!