Mi is volt a címe az első filmnek?
A Harcos (? netán?) (nem az indiai verzió, aki nem tudná, hanem koreai)
Végülis mindegy, lényeg, hogy frankó volt. :) Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt 1 millió dollárból készítették. A Hídember (10/9, de csak a rokonom miatti elfogultság miatt :D ) több mint kétszer ekkora költségvetésből negyed ilyen jó sem volt... (negyed? piha! század! :D ) A jelmezek simán oscar díj nyertes színvonal fölött, az operatőri munka pedig pláne. (na jó, azért a Gyűrűk ura mindkét szempontból jobb, de az átlaggyőztesek sehol nincsenek ehhez képest) Nem is értem, miért nem jelölték, ha a Tigris és sárkány belefért... :/ Naszóval a hercegnő... Ahhhh! Csak ennyit mondanék... :) Beragyogja az egész filmet és minimum egy ponttal kevesebbet adnék a filmre, ha ő nem lenne. Ha esetleg ő olvasná ezt a hozzászólást, akkor a telefonszámom és a címem:... :))) Egyedül a vége felé látszott a kis költségvetés, mert a csatajelenet jobb is lehetett volna drága díszletek között, mint ebben a lepukkant várban. Ja és kissé túlhúzták szerintem. Nyugodtan belefért volna minden akkor is, ha 20 perccel rövidebb. Nade nem baj, így is
10/10 (De csakis a hercegnő miatt. Nélküle 10/8,5)
Dog Soldiers:
A kis költségvetés ellenére (vagy éppen azért) egész jó film volt, de engem egy kicsit sem ijesztett meg. A Kör után alig tudtam aludni, de ezek a farkasemberek rám nem hatottak ennyire. Talán ha itthon néztem volna egyedül és nem így... De hát a Kört sem egyedül néztem, szóval nem hinném... A farkasemberek amúgy nem valami élethűek és akkor még finom voltam, de a színészek, a film hangulata és a farkasembereken kívül úgy minden frankón rendben volt.
10/7
Perfect Blue:
Állat volt ez a rajzfilm! Brutálisabbra számítottam a korábbi hozzászólások alapján, de azért így is nagyon erőszakos volt... Az "állatot" az elején mindenesetre nem erre értettem, hanem arra, hogy nagyon jó volt. A történet tetszett, bár lehetett volna jobb a végén a poén. Maga a megjelenés összességében tetszett. Bejött a főszereplők és a hátterek nagyrészének a megjelenítése is, de túl sok volt az állókép, amiket gondolom a munkaidőspórolás miatt csinálnak és helyenként sok volt a vágás és azt sem tudtam, hol a fejem... ezenkívül voltak kritikán aluli, hihetetlenül gagyi részek is sajna. A koncerten a közönség... pfff... Nem is tudom, hogy mertek ilyen munkát kiadni a kezük közül. :/ Vagy ez direkt olyan? Az arcnélküli közönségre gondolok. Tényleg nem egy Chihiro az a jelenet. :) De összességében a film nagyon jó volt. 10/9-en gondolkodtam, mert mostanában sok filmre adtam 10/10-et, de nem volt szívem pont ezzel a filmmel megtenni. :D Annyira aranyos a főszereplő csaj és az egész film hangulata megfogott, szóval bocs, de
10/10