1. Tíz éven belül semmilyen fizikai határ nem lesz köztünk és a minket körülvevő országok között,depolitizálva ezzel a revizionizmust és az irredentizmust.Sem ma,sem tíz év múlva nem azok lesznek többségben,akik nem akarják az egyesülést.Általánosan elkövetett, és súlyos hiba arra apellálni, hogy nemzetvesztő tömbök léteznek Magyarországon.
2.Ez a kérdés első látszatra furcsamód mintha az ellenkezője lenne az elsőnek.Itt ugyanis arról van szó,hogy bizonyos csoportok,de korántsem nagy méretűek mindig is részt vettek a pusztításban,még akkor is,ha ez az országnak okozott kárt,függetlenül annak aktuális méretétől.Ma,a tűlélőkben leginkább az '56-ot követő időszak él,így azokat teszik felelőssé,akik annak leverésében részt vettek,és bár nem is jogtalanul,a jobboldalhoz köthető nyilasok,magukat nemzetinek érző németbarátok rémtetteiről kevesebb szó csupán a kevesebb,még ma is élő túlélő miatt esik.Érdekelne,honnan van olyan forrásod,miszerint a magyar emigráció bárhol,különösen az USA-ban beolvadna? Történetesen a több százezres közösségből kevesen állíthatják magukról,hogy azzal olvadtak volna be,hogy nem beszélnek magyarul,vagy nem ápolják a magyar kultúrát.
3.Hogy-gyal nem kezdünk mondatot,javaslom a miként-et. Mi a nyílt magyarellenesség? A több,mint 130 bejegyzett párt egyikének alapító okiratában sincs olyan kitétel,hogy magyarellenes,ti. az 1989 évi II.tv. alapján előírás,milyen szöveget tartalmazhat egy alapító okirat,csak így jegyzi be pártként mind a bíróság,mid a BM Választási Hivatala. Az XY magánvéleménye,hogy a MIÉP vagy az SZDSZ nyíltan magyarellenes,de soha,egyetlen esetben sem bizonyította be magyar bíróság,hogy e két bármelyike magyarellenes lenne.
4.Miként lehetséges,hogy valaki nem elég idős,hogy ilyesmi után ne kérdezzen? A millárdosok listáján köztudottan nem csak ex-MSZMP-sek vannak,ami közös,hogy mindegyikőjük jól ért a pénzügyekhez,így az adózáshoz is.Informatív jelleggel fordulhatsz persze az APEH-hez,de semmilyen információt nem adnak,mert az adózott összeg magántitok.
5.Miként lehetséges,hogy ezután a kérdés után,én még az utcára sem mennék ki?
Ahogy végigolvastam,olyan érzésem volt,ez tiszta agit-prop, a jó öreg MDP-s időkből.Az a tipikus, "én magyarabb vagyok a magyarnál" hozzállás,aki még a kommunista módszerektől sem riad vissza az érdekérvényesítés érdekében.