lilah2 Creative Commons License 2003.06.06 0 0 21
jó 10-15 éve egy kollégám elvitt egy ilyen "bemutatóra". (a tanfoglyamon végzettek ugyanis 2 további embert hozhattak magukkal.) ott kezdődött, hogy azért, hogy kiírják a nevemet egy kitűzőre, az összes adatomat elkérték. én meg annyit írtam rá, hogy "Judit', a többi rovatot üresen hagytam, erre elképesztő döbbenettel néztek rám. végül kitöltöttem, mert a kollégát nem akartam zavarba hozni. végig ültem egy kb. 2 órás előadást, teljesen átszellemült, a hisztéria határán álló ex-hallgatók között. " Christian megváltoztatta az életemet!" (konnyek között). "Cristian, te voltál az az ember, akit a tréning elején a legjobban gyűlöltelek, de most Téged szeretlek legjobban a világon!". fantasztikus gyakorlatok voltak, hogy rájöjjünk, mennyire gátlásosak vagyunk, pl. 3 emberhez oda kellett menni és bemutatkozni. mindezt a temérdek szorongást persze Christian szerető segítségével képesek leszünk majd legyőzni magunkban és felszabadultan, boldogan, tevékenyen élni. egész magyarország alapvetően meg fog változni, ha elérjük majd, hogy legalább egymillió ember elvégezze a tréninget. (kb. fél havi fizetésembe került volna).
a kolléga, aki elvégezte, pár hónapon belül kilépett, iszonyúan hajtotta magát, azt mondta, ilyen boldog még sosem volt.
aki be akar íratkozni, az először egy bemutatóra üljön be szerintem, ott képet kaphat arról, hogy valóban ez kell-e neki.