ManUU Creative Commons License 2003.06.05 0 0 6227
Végh nagyon gyenge kapus, nem 1 szörnyű meccse volt már. szvsz egyáltalán nem megbízható, pláne nem nemzetközi meccsen. Hajdú is szörnyű dolgokat művelt, a Szántai meg rutintalan.
én esélyt sem látok olyan karakteres kapus megszerzésére, mint pl. Gáspár, Zsiborás (rip) vagy Babos voltak. ez komoly baj lesz a nemzetközi porondon.

a védelem is katasztrófa, s bár nagyon nem szeretem a játékhoz való hozzáállását, de Dragó elég megbízható. Sebők Viliről ugyanez a véleményem, ha jól tudom most ő is szabadon igazolható.
Zováth, Sowunmi, Jovic pedig egyértelműen ne jöjjön! ! !
Halmainak örülnék bár gondolom rutinja miatt a védelem tengelyében is bevethető lenne.

középpályával eddig se volt sok gond, remélem az ősszel Rednic (ha marad) és Cicó is csúcsformában lesz, mert akkor nagyon jók. Béla, Zava, Jezdi is ott van.

csatárjaink szintén elég haloványak. oké, Béla ott is bevethető, de jobban örülnék két vérbeli támadónak. mint pl. volt a Kenő - Orosz Feri kettős. Silva, Ferenczi nagyon lassú a nemzetközi porondhoz...

összességében (bár Torghellén és Véghen kívül egyelőre semmi biztos nincs) én nem látom oly rózsásnak a helyzetet.

a bodajki fiatalokra pedig max a bajnokságban lehet számítani. talán. már ha egyáltalán jönnek.