epdm2
2003.06.04
|
|
0 0
154
|
Hogy ki szenved kárt?
Hát pld az a rengeteg ember, aki az újautó vásárlásoknál devizaalapu hitelt vett fel. Ők jóval többen vannak, mint azok ,akik KP-ban kifizették az egészet. Ez nem csak autóra vonatkozik, hanem egyéb termékekre is. Engem nem érdekel a dolog, mert én semmit nem veszek hitelre, de a lakosság nagy része jelentősen el van adósodva a bankok kínálta vonzó áruhitelek miatt. Az autó a legjobb példa, mert ott nem is lehet forint alapu törlesztést választani. Csak Euró és Sváci frank. A legszarabbul ez megint a lakáshiteleket érinti, mert bár ezek fix kamattal mennek, de a bankok nem fogják vállalni a buktát.
Szarul érinti továbbá az importőröket, (így az egész lakosságot). Utazási irodák tucatjai mennek csődbe a lekötött utak miatt, mert a fedezet nem lesz meg. Az üzemanyag árát most is emelték, és tuti, hogy napokon belül újra emelik, a mai döntésre hivatkozva.
Én ennek a kormánynak azt kívántam, hogy legyen sikeres ha már megnyerte, s bár nem szimpatizálok velük, nem kívántam nekik, hogy vigyék romlásba az országot. Sajnos ezt megteszik anélkül is. Azt senki ne gondolja, hogy ez nem kizártólag az ő meggondolatlanságuk eredménye. Amennyit elosztottak, az bőven fedezné a takarékossági program eredményének megfelelő összeget. |
Előzmény: vibor (136)
|
|