Hello! Ne haragudjatok, hogy ilyen soká írok csak, de volt egyéb dolgom. Szóval a gép így néz ki (mennyit vártam rá...): Asus
P2B alaplap, Intel P-II 350 (tehát nem Celeron) proci, 128 Mb Sdram, Asus V3400/Tv 2d/3d kártya, Sb Live! Value hangkártya,
Quantum Fireball 6.4, Sony 32X -es Cd- rom meghajtó, 1.44 -es meghajtó, Atx ház, billentyűzet, Microsoft (pfújjj...) Serial
egér, és az összkép kedvéért még egy új, 3M egérpadot is vettem. A monitor: LG Studioworks 57i 15". Kb. ennyi. Az első
meglepetés a monitornál ért. Nem tudom, ismeritek- e a LG -t, én eddig nem nagyon figyeltem fel rá. De ez a monitor meglepett.
Osd -s, ami annyit jelent, hogy hogy nincs rajta egy szál kezelőbigyula :-)) sem, hanem van egy nagy gomb, meg két kurzor.
A nagy gomb beizzít egy menüt, s abban álítgathatod a dolgokat. Nekem tetszik. Na és akkor itt van az eddigi vita tárgyát
képező két dolog, a monitorkártya, és a hangkártya. Sajnos semelyikhez sincs komoly hasonlítási alapom, ezért csak azt írom,
amit látok. A monitorkártyához (16mb, Tv out) alapban adtak hűtőt, meg pár cd -t. Adtak hozzá különböző kábeleket a Tv -hez,
stb. A kártya max. felbontása 1920 x 1200, 75Hz mellett. 800 x 600 -ban meg 250Hz-et nyom!!!!! Van olyan monitor, amelyik ezt
kibírja? Én a Windowsban 1024 x 768 -ban használom, 85 Hz mellett. Eredmény: pengeéles, gyönyörű kép. Hozzáteszem: a monitorom
max. felbontása 1280 x 1024, 60Hz mellett. Max. képfrissítése 110Hz. A hangkártya szintén csodás. 2 hangszóró kimenet van
rajta, így sima, sztereo rendszerrel, 4 hangszóróval valami Sorrund -szerűséget lehet csinálni. Támogatja az Eax-ot meg egyéb
dolgokat, és gyönyörű hagot ad. Creative minőségű (és mennyiségű) programot adnak hozzá, amely megmutatja, mit tud a kártya.
Ha valakinek kérdése van nagyon szivesen válaszolok, segítek is ha tudok, s ha érdekel valakit, írok teszteredményeket is.
Örülök, ha segíthetek.
Ui.: Nagyon bocs a hosszúságért. Sorry. (Offline írtam a jegyzettöbben, ezért adódhatnak problémák. Bocsika)