valaki ellopta a homokozóból a körteformákat
CForest, ja, de az direkt fürdőszobahangzás, mer' anno ilyen volt a trúblekk etalon. huú Last sigh of nostalgia - az má' egy szuicid zene.
Nevermorenál pld a We disintegrate, az Engines of hate, Insignificant am I c. számokat, de az összes figyelemreméltó.
Naés Bethlehem?
Bazz, és az a VOIVOD lemez, a Nothingface. Hát az is illet a csomagba.
Nem irigyelted gondolom, inkább egy kétéltű meg némi lőszer.
há nem. mi a szart lehet csinálni egy piros sportkocsival?
egy 60 tonnás tank. az má' igen. azt még nem is meséltem, hogy az alapkiképzésen voltak ilyen ún. "bátorságpróbák". na nem volt valami nagy kunszt egyik sem, de azér' a tankos az eléggé para volt elsőre. egy kb 40 centi mély betonozott árokba kellett befeküdni, aztá' jött a monstrum bazz, még csak 30 méterre járt, de te má' érezted hogy reng a föld. aztán mikor a fejed fölött van, az lokálisan megfelel egy 7-es erősségű földrengésnek szerintem...akkor má' nem csak a félelelmtől remegsz. miután telebaszta az ember nyakát jeges sárral, dobod utána a kumulatív tankelhárító gránátot azt annyi. A másik para meg a tankrodeó. Ház-szimuláció ablakában lapítasz. T72 3 secre megáll házrom mellett. Ugrás föl a tankra, mielőtt elindul, sátorlappal prizmáit letakarni, aztán kapaszkodni...amibe tudsz. szal az ember aszinné', hogy ez a gép majd elzötyög kettővel, mint valami kistraktor, de nem. olyan lendülettel indult meg, hogy kis híján eléestem bazz, bár hogy miért előre felé dobódtam, azt még ma sem értem. Szinte hihetetlen, hogy aznap csak egy faszinak tört el a bokája:) Tehát a panzerok mindenek felett.
hungaropannonnépinemzetihipphopp