Kedves bubu.
Szerintem Te nagyon beugrottál... :-))
Kedves - háromhozzászólásos - kisnaiv.
Eddigi hozzászólásaidból - számomra - nem egészen világos, hogy mit kaptál ma Orbán Viktortól.
Ha pontosítanád. Másrészt: bevallottan új vagy - nem ismered tehát az itt oly’ sokak által közkedvelt JOZSO sajátos tipográfiai megoldásait, amelyet a Te stílusod is - habár távolról, de - hasonít. Ex catedra kijelentéseiddel kapcsolatban pedig engedd meg egy öreg, 179 éves magánkommunista kísértet magamfajta reinkarnációjának halk kérésbe bujtatott véleményét: az én édesanyám is azok közé tartozik, akik pár hónap után el szokták felejteni az általad „balhék"-ként aposztrofált történéseket. TEHÁT szerinted az én édesanyám is egyike a „sok marha bunkó polgárnak". Tisztelettel kérlek, hogy többet ne szidd az édesanyámat.
Kedves - meglepő módon szintén háromhozzászólásos - TaXiN.
Remélem nem sértelek meg, ha azt mondom, hogy a Te stílusod meg kisnaivéra emlékeztet.
Kedves - mit ad isten, emitt is háromhozzászólásos - Beka.
Érdekes, amit mondasz.
Szóval Te Orbán Viktortól kaptad meg a lehetőséget, hogy magyarnak nevezzed magadat Erdélyben és Svédországban. Izé... én pedig az édesanyámtól és az édesapámtól. Tudod, az úgy történt, hogy... tyhű, ezt nagyon nehéz lenne elmagyarázni, inkább hagyom.
Egyébként biztos, hogy télleg imádod kisnaivat(-vot)?
Honlapodon említed, hogy a Te titulusod „körzetvezető".
:-O
Szóval.
Hallottál már róla, hogy Magyarországon ezt a kifejezést mire használják? Ez csak azért érdekes ontopic, mert én ezek szerint ma - személyed(tek)ben - egy igazi körzetvezetőt kaptam Orbán Viktortól... :-))