MEB Creative Commons License 2003.06.02 0 0 851
"Amit kinéztem, az egy 3 ajtós 1.6-os JLX-SE-PP. Dobozos, de azt, hogy hol készül, nem tudom. Amiket manapság árusitanak itthon az Japán vagy Spanyol?"

Spanyol gyártmány.Ahogyan az új Samuraiok is.

"Fontos lenne, hogy kényelmes legyen benne az utazás, és megbizható legyen. (Bár ez utóbbi japán autónál magától értetődő, nem?:))) "2

Én egy kabriót próbáltam ki,nagyon kényelmes.Sportülések,vagy legalábbis számomra nagyon jó oldaltartású ülések vannak benne.
A Samuraiomba eddig mindössze egy termosztátot cseréltünk,kb. 2500Ft.Télen-nyáron elsőre indul,üzembiztos.

"Ami kérdésem lenne, mert bocsánat, de nem ismerem a modellt. Ez összkerekes? Állandó, kapcsolható? Mennyire strapabiróak a futóműelemek? Valamint elég-e a motor teljesitménye (akár tempós haladáshoz, akár mászáshoz)? "

Összkerekes,az első féltengelyek állandóan be vannak kapcsolva.Aztán a terepváltóval lehet kapcsolni sima négykereket és felezőt.Szerintem a moci elé erős.110-120 körül szépen utazott.Hogy mi a vége,nem tudom.Terepen nem próbáltam.

Ha kell,tudok keresni pár képet a tavaszi Suzi taliról,ahol Vitarával kavarnak a terepen.

Üdv.MEB

Előzmény: ingegnere (850)