pajera Creative Commons License 2003.05.31 0 0 5856

Hát Pierrot is beteg!

Részlet Pierrot vendég könyvéből =

A kettes (Pierrot) hozzá szólás második
mondatát érdemes elolvasni!

http://www.privatemoon.com/artists/pierrot/forum.php

273 / 1-10 BEJEGYZÉS

1. Dodeszh | 2003-05-29 17:53:13
Kedves Pierrot! Sajnálom, hogy nem lesz Articsóka, de nagyon megértem! (Magam is énekeltem anno.) Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

2. Pierrot | 2003-05-28 11:44:58
Kedves mindenki! Köszönöm érdeklődéseteket, lassan javulok, de nincs jó hírem, ugyanis a következő Articsóka koncertet még nem engedélyezte nekem a gégész és az elmúlt egy hét kínjai után szívem szerint nem is kockáztatnék. A múltkori Soho koncert fontos volt (de ennek a helyszínhez valymi kevés köze van), mert a zenekar ünnepelte a 10éves fennálását - pontosabban Balázs, Miki és Szendi Gabi -, de Lajos is már 3 éve, Jamie pedig 8 éve muzsikál velünk. Az este másik fontos bejelentenivalója az volt, hogy Jamie saját elhatározásából többet nem lép fel velünk. Ennek okai még előttem is tisztázatlanok, de nagyjából olyasmit mondott magyarázatképp, hogy szerelemből nem tudja már tovább csinálni, jó sok pénzért (mint pl. amiért az Ákos bulikat is elvállalta) pedig nem akarja, mert ennél jobb és régebbi a kapcsolatunk. Biztosan bejátszik természetesen az is, hogy a saját produlciójának promótálása és mindenféle járulékos ügyei lekötik az idejét és talán az is, hogy lassan indokolatlanná vált egy népszerű szólistaként másodhegedűs poszton játszani... Ez utóbbiakat csak én gondolom hozzá mindenféle rossz érzés nélkül. Megértem. Amellett persze rosszul is esik és minden szentimentalizmus nélkül kijelenthetjük, hogy ezáltal egy korszak is véget ért. Tovább fogunk lépni. Igyekszem nem pótolni Jamie-t (talán nem is lehet), inkább egy másik produkciót adni nektek, amelyben mások az arányok és mások az elvárások is. Egy ideig biztos próbálkozunk, kísérletezünk majd, de bízom benne, hogy rövidesen megtaláljuk a megoldást. Szóval a múltkori koncert fontos volt, így nem tehettem meg, hogy betegség miatt lemondjam. A hangszálgyulladás azonban egy komoly dolog és végzetes vagy legalább is hosszútávú következményekkel is járhat, így sok ilyen "hőstettet" nem áll szándékomban végrehajtani, mert egyszer csak nem is lesz rá több lehetőségem... Érdekes élmény volt mindenesetre, kicsit beehaltam minden hangba és azt hittem, hogy soha nem lesz vége, de sokat segített a hangulat, a bíztatás "előlről és hátulról" is... :-) Nem bántam meg a dolgot, bár a horoszkópom éppen aznapra olyasmit mondott, hogy "...érdemes lenne végre megtanulnia, hogy nem muszáj az önfeláldozást választania ahhoz, hogy szeressék...". Hát most az Artcsióka bulinál mindannyian bebizonyíthatjuk: én nem fogom feláldozni önmagam, ti pedig azért...

3. Késmárki Kamilla | 2003-05-26 16:37:57
Kedves Pierrot! A SOHO-beli koncerttel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy Neked is "időutazás" volt-e, ahogy nekünk. Vagy minden koncert az? (Én most éreztem először...) Remélem minden rendben van, és már meggyógyultál. Kérlek, hogy a Barátnőmet is nyugtasd meg, hogy nem mondott az orvos semmi rosszat. Jamie-vel, vagy Jamie nélkül, mi ott leszünk legközelebb is, és azután is. Sok puszi /mojito/

4. Dodeszh | 2003-05-25 17:12:39
Sajnos nem tudtam ott lenni legutóbb a SOHO-ban! Viszont szeretném tudni, mi történt Jamie-vel! Pierrot, jó lenne, ha írnál valamit! Láttam Jamie-t tegnap Ákos Andante koncertjén, és új albuma is jelent meg mostanság Hrutka Robival, lehet, hogy egyéb elfoglaltságai miatt nincs mindenre ideje???

5. David | 2003-05-24 15:46:01
Kezdem azt érezni, hogy Pierrot erre az eseményre utalt, amikor a múltkor ezt írta: Nem, én nem töröm a fejem semmi szörnyűségen, inkább velem történnek olyan dolgok, amelyek - remélem nem hosszú távon, de - a kedvem szegik... Bízom benne, hogy túltesszük magunkat hamar a dolgon - értem én a többesszámot a zenekar tagjaira is.

6. josh | 2003-05-24 9:57:41
A fenébe, Jamie kiszállt a bandából???

7. Mundul | 2003-05-22 12:18:23
Sziasztok! A tegnapi Soho koncertről szeretnék írni. Nagyon jó volt, mint minden Pierrot koncert, de ezt azt hiszem utánozhatatlanná tette, hogy betegen, rekedten is végigénekelte. A megszokott, ismerős Pierrot hangzás csak itt-ott volt hallható, de Ő így is nagyon lelkes volt és a csapatból mindenki. Aki ott volt, tudja. Fiúk! Fantasztikusak voltatok, minden koncert újabb és újabb csodálatos élmény. Mégegyszer gratulálok a 10. szülinapotokhoz. Jamie hiányozni fog, de a dolgok változnak. Szuper volt a tegnap este, köszönöm mindenkinek! Pierrot! Neked pedig gyors gyógyulást kívánok, hiszen nemsokára megint Articsóka... Üdvözlök mindenkit!