uh Creative Commons License 2003.05.30 0 0 577
OK, akkor egyszeruen nem ertunk egyet.
Szerintem vitathatatlan, hogy Kim az egyik legjobb closer. Ugyanugy ahogy Randy Johnson is az egyik legjobb starter, akivel kapcsolatban szinten ilyenekkel jonnek, hogy bezzeg mikor playoff akkor nem megy. A playoff statisztikaknak a jatekos kvalitasanak megitelesere kb annyira hasznalhato, mint egy kiragadott het a reg seasonbol: talalsz aszokat .100 alatti utoatlaggal es AAAbol felhivott sracokat .600 folott. Hogy a playoff mekkora nyomas, meg mittom en azt sajat tapasztaltbol sajnos nem tudom, de nem hiszem, hogy ez sokkal nagyobb lenne mint amikhez a profik hozzaszoknak, mikor rendszeresen tobb mint 35000 ember elott jatszanak (mar akik ilyen helyeken jatszanak). Persze lehet, hogy valoban megremegett a keze, egy 22 (23?) evestol (most 24) ezt el tudom kepzelni. Es ha nem iden, akkor par even belul ujra lehet World Series resztvevo. (Termeszetesen a Boston nem nyer WSt, amig le nem telik a szaz ev.)

A poll (legalabb is az espn-en amit lattam) azt kerdezi, ki jart jobban a tradedel. Ha Arizonanak meg egetobb szuksege van egy 'utokepes' 3Bre, mint Bostonnak egy dobora, akkor ketsegtelenul Arizona jart jobban. De hogy Boston rossz cseret csinalt volna? Red Sox clear winner in Kim-for-Hillenbrand trade

Es bizony en Kimet a bullpenbe kuldenem, de mivel nem vagyok a Boston managere, szerencsere nem kell ezen tornom a fejem, hol lehet hasznosabb. :)

Akkor mar en is megszorom keppel a topicot. :)

Előzmény: stero (576)