Zeph.
2003.05.29
|
|
0 0
5848
|
udv..
Elenzest mindenkitol (foleg Laslowtol), meg egy aztan telleg elhallgatok errol:
Folytathatnam a tovabbi eszervekkel valo gyozkodest Soldier - de ahogy Laslow mondta, elbeszelunk egymas mellett - ezert ilyenkor a bolcsebb ember azt mondja - oke fejezzuk be mert nem ertunk egyet. Ezert javasoltam hogy fejezzuk be. En hivtalak talira, dumaljunk rola, probaltuk normalisan, de te teljesen elutasitasz mindenkit es mindent ami a listaval kapcsolatos. Ennek oka szerintem nem az, hogy Akosnak bizonyos listatagok beszolnak, hanem valami egesz mas, ami rolad szol. Erdekel Akos is, de vagy fanatikus vagy, vagy valami anno mikor fent voltal nagyon nem jott ossze. De ehhez nekunk mi kozunk van?
Te ugy akarod szeretni a listat hogy utalod, es emiatt csapkodsz ossze vissza, kozbe meg a szeretetrol beszelsz. Ki beszelt ellene?
Magadat minosited ezzel a hozzaallassal, nem minket.
Es tudom hogy dac, de ha arra ker vki hogy nyugodj mar le es gondolkodj mar el a helyzeten akkor csakazertse! :) Persze ha igazunk volna azt se ismerned el, mert az meg gaz (az nem letezhet hogy kulonfele emberek vannak a listan!!:))).
Ennek a folyomanya az, hogy ertelme tobb volna ezt befjezni (Laslow tan erre is gondolt mikor javasolta), mert egyre melyebbre asod magad, minden hozzaszolasoddal.
De te tudod, te erzed :)).
tisztelettel,
Zeph.
|
Előzmény: Zeph. (5841)
|
|