Moonclown Creative Commons License 2003.05.29 0 0 5846
"És te? Te nem a saját hülyeségedet véded? "

De én is szoktam a hülyeségeimet védeni, mert rohadt makacs vagyok, (ráadásul skorpio is...).Csak egyet ne felejts el itt nem 1 velemeny van 1 ellen hanem a te egyetlen velemenyed (amihez max rajmunder csatlakozik, habar eddig nem tette meg..) van sok sok hasonlo allasponttal szemben.Amit radasul egymastol teljesen eltero felfogasu emberek kepviselnek( az egyik dolgozik, amasik tanul, a harmadik hivo, a negyedik ateista, az otodik mszp-s a hatodik fideszes, a hetedik informatikus a ... folytathatnam a sort ), vagyis az zal hoyg egy kovet fujunk nem igen vadolhat senki.

"Szerinted az én módszereim tisztessége megkérdőjelezhető.
Te pedig nyilván tisztességes vagy. "

nálad biztos tisztességesebb , legalább is ami ezen területet illeti.Nem nyomoztatok senki után, és főleg nincsenek joindulatu spiclijeim(bocs de igy ismeretlenul mast nem tudok rajuk mondani, se nev, se szemely,csak a kritikak tovabbkuldozgetese-kivancsi lennek arrol hanyszor kaptal levelet amikor dicsertunk valamit(pl. az Andnate koncert 1-2 aprosagtol eltekintve teljes sikert aratott, nem beszelve a korabbi multimediakrol (a mostanirol mar inkabb megoszlottak a velemenyek))- en mindig felvallaltam a velemenyem, ha nem volt igazam akkor is (igen volt ilyen is es nyilvan lesz is meg az eletben), es legkevesbe sose velemenyztem embereket azok, vagy tetteik ismerete nelkul .

"A barátaim miatt pedig (le)sajnálsz. Ez is a tisztességes eszközrendszer része, gondolom. "

Ennek aztan tenyleg sok koze van a tisztesseges/tisztesegtelen modszerekhez.Egyszer veszek neked egy ertelmezo keziszotarat.Majd szolj ha a (le)sajnalat es a modszer szavak kozott talalsz osszefuggest.

"Ákos pedig "kurva" értelmes leveleket ír. "

Megint csak sok köze van a témához.Sőt Ehhez az egészhez már Ákosnak vajmi kevés köze van(...?)

Az hogy egy mondatot kiemelsz, átértelmezed és feltupirozod, pedig megint nem engem minősit.

"Gátlástalan, ostoba és SZERETET NÉLKÜLI álláspont a tiéd. Ha van benned szeretet, azt ügyesen titkolod."

Hogy mi köze van aszeretetnek ehhez, azt nem tudom.De ne aggodj, nem rad pazarlom a szeretetem, amiből van elég, és akiknek szánom azok még nem panaszkodtak.

Ellenben ugy vélem neked komoly érzelmi problémáid lehetnek (netán szeretehiány?), ha minden második hozzászolásodban szeretet nélküliséggel vádolsz embereket.ha gondolod tudok egy jo pszichologust...

" Hatékony, korszerű technika, te győztél: én nem írok ide többet. "

Ez a te dolgod, ha betartod legalabb szavatarto ember vagy.Amugy meg ha te ezt haborunak vagy csatanak vagy akarminek veszed...

A lista is, meg te személy szerint is makulátlan vagy, én pedig "gyűlölködő", ahogy korábban írtad.

Senki nem makulatlan, soha nem is irtam se en se mas.

De mivel te ugyis befejezted, ezert en is.Ez mar amugy is off:)

"

Előzmény: soldier22 (5844)