Info-concerto.hu-vendégkönyv-vörös zoli-headbanger
"06.04. szerda: zárva - Iron Maiden koncert a Kisstadionban !!!
06.05. csütörtök: zárva - Nightwish, Children Of Bodom, Antrhrax koncert a Petőfi Csarnokban !!!"
Mivel a Hammer a Summer Rocks egyik fő szervezője, egy ilyen emailt NEM kérdőjelezek meg. Ennek ellenére azonnal fel is hivtam öket, hogy megerösitést kapjak, válasz: igen, 100 % Kisstadion. Nem szokásom a www.headbanger.hu -ra koncertekkel kapcsolatos hirt feltenni, de úgy éreztem, hogy ezt fontos minél elöbb (és a szervezök munkáját is segitendö) közkinccsé tenni. Ehhez képest ma a Concerto hivott, hogy honnan veszem én ezt az információt, és azonnal leszedette velem a hirt. Ök már Kisstadion-t akarnak, de a zenekaron múlik, hogy átszervezhetö-e a helyszin (nagyobb cucc, stb.).
Mindennek tetejébe a http://www.ironmaiden.com/ironmaiden/tour/index.asp oldalon is Kisstadion van, NEM mi súgtuk meg nekik :))
Ha valaki ezek után engem tart hibásnak, attól elnézést kérek, ám arról nem tehetek, ha a szervezöknél nem tudja a jobb kéz...
Egyet azonban meg kell, hogy értsetek: Magyarországon ekkora metal ünnepet összehozni nem kis dolog, minden fikázást félre kellene tenni, és örülni annak, hogy ezeket a zenekarokat egyáltalán elhozzák nekünk. A két helyszin pedig gyalog 15 perces távolságra van - ha nem az eredeti helyszin lesz, akkor is odaérsz..."
Na most akkor mi az igazság??Nem értem ha 2000-ben kb 10,000-11,000-en voltunk a Maidenen akkor miért gondolták,hogy idén már csak 5000-en vagyunk akik kimennénk a koncertre?Miért nem lehetet 1ből a kisstadionba megrendezn,ha a végén úgyis ez lesz?
Artension:ne feledjük,hogy 95-ben a metal amugyis nehéz korszakát élte,és hát a maiden is Blazeel nyomta.De idén a pecsa kb annyira reális a maidennek,mint 98-ban az e-klub,ott is pont teltház volt:)
A Maidennek igenis kijár egy stadion!!!
IRON MAIDEN FOREVER!