nyugatinyúl Creative Commons License 2003.05.28 0 0 1293
kedves Forum, bar korabbi könnyelmü igeretem a hetvegi hazarepülesre szazalekos eselyekben 0, de azert (bocs, ha en se vagyok tul logikus, kicsit faradt vagyok...) szeretnem tudni, hogy paprikas krumplin es Windsoron kivül mi törtent meg a megbeszelesen? Pl mi a tabor temaja? Mit fogunk csinalni ket hetig? Feconak is akkor tudnek segiteni, ha valami konkretabb infok is közlödnenek itten... Ha maradt a Közep-eu, akkor termeszetesen tömenytelen Hrabal, Menzel-filmek, Mrozek, Kafka, Tar Sándor: Mi utcánk (meg ha ügynök volt is, irni kurva jol tud, de hat mar ez maga is egy tipikus közep-europai jelenseg!!!) Cseh Tamas dalszövegek, közepeuropai Hobo Blues, szoval a szokasos, amit tölem ötletben elvarhattok... Es kurva jok a (volt) jugoszlav filmek mostanaban, nem csak Kusturica. (Nomansland, pl, kapasbol ez jut eszembe, tavaly kapott külföldi-Oscart. De ha elgondolkodom, biztos jut eszembe még vagy kettö-harom. Esö elött. Underground Kusturivatol alapmü Közepeuropa-filing temaban, bar az inkabb mar tolodik a Balkanra, fogjuk ra, hogy Kelet-közepeu.) Szoval innen a tavolbol javaslom, meg ha ott sem leszek az elejen, filmnezeses estek beiktatasat. Esztelneken volt utoljara ilyen, meg a Bacsa-fele ösidökben. Kaptalantotin akartuk, de elmaradt. Azota is keresem egy-ket kazettamat, ami ott tünt el, apropo, Woody Allen pl. Kerdezzetek mar meg Bacsat, köszi. A könyvekhez oldalszamot nem tudok, magyar könyvtaram itt nem tul nepes sajna, de remelem, ennyi is segit. De igerem, Feco, gondolkodom meg, csak segitsetek bövebb beszamoloval, lehetöleg ne a windsorbeli balett leirasaval, illetve az is jöhet, csak egy-ket hivatalos info is! Köszi, egy faradt nyul