Sziasztok!
Előszöris el kell mondanom, hogy nagyon jó a játék. Nekem bejön. Vagyis bejönne, ha nem írott lenne és lehetne vele nyomulni rendessen.
De már bocsika, ha kissé offtopic leszek:
Ki is irta, ki is irta?:) mindeggy....
Szoval a másolás: Hát nem tudom ki hogy van vele, de én becsületessen dolgozom, családom(két gyerek) és lakásom van(kölcsönnel) :( , és mindezért a megérdemelt bérem netto 90.000.-, de ebben már benne van a két gyerekre a családi pótlék. Szóval kedves "valaki", -aki olyan szépen megfogalmazta a szoftverhamisitásos témát- azt meséldd el lécci , hogy oszatnád be a lóvét. Nejem gyesen, én melozok, ketten kb. netto 130.000.- jön össze. Ugye akkor kiadás: lakás(50-70/ho), gyerek(10-30/ho), enni is kéne valamit(20-35/hó)...és még akkor hozzájön a be nem tervezett kiadás: kilog a segged a gatyábol:))
Na nem siránkozni akarok, de azé ezt nem csak Te (hány éves is vagy???:)) , hanem az árak megállapítói is, (vagy az állam, aki a fizukat adja) észrevehetné. Szerinted amugy a vezetők (bármilyen szinten) eredeti softvereket használnak?:)) Ne viccelj... kérdd el egyszer az ellened eljáró bírónak, bírónőnek az otthoni lemezeit, videokazettáit, kazettáit, zenei CD.-jeit....:)))) meg fogsz döbbenni.....
Amugymeg, ugye a ki gépekkel foglalkozik az tudja: játékhoz fullos gép dukál(na). vagyis mindenből az erős dolgok. Tehát egy közepes gép legalább 150.000.- és még nem mondtam sokat. ehhez vegyé egy eredeti Winfost :)) az mennyi is?:)) XP. mondjuk, hogy haladj a korral nemtom pontossan, de 50-100 között, ja szöveget is kéne szerkeszteni, meg a gyerek is tanulná...az mennyi is?:(( xp office 100 környékén?:)) na számolj csak : hol is tartunk? 200-300 ezernél testvér.... és még csak azt irja ki a pöcs, hogy windows... jobb esetben, mert ha valamit elnéztél akkor csak az kékhalál-ban resz részed.
Na akkor mi a megoldás?:)) menjünk vissza kövel dobálozni az Őskorba, csakazért mert egyesek leszarják, hogy fizetésből élsz?
Abbahagyom ezt, de azért mielött igy kardoskodva kiállsz valamiért, jo megvizsgálni a másik oldalt is.
Amugy mondom : GAME sirály.