NEGATÍV HOZZÁSZÓLÁS
Bp, szombat 17:00
Ákos!
A produkciótok valószínűleg csodálatos volt, de nagy kár, hogy nem nekünk csináltad, akik ott voltunk a Kongresszusi Központ hátsó harmadában, hanem azoknak, akik majd megveszik a filmfelvételt. Mi ott csupán statiszták voltunk az előadásodhoz, nem pedig részesei valami nagyon jónak. Teljesen kívülállónak éreztük magunkat. Nem tudom láttad-e a több tucat felháborodott arcot az utolsó sorokban, vagy elért-e hozzád a hangunk és kérésünk. Bizonyára nem, mert nem tettél semmit sem értünk, pedig csak egy mondat lett volna a mikrofonodba. Talán nem merted kimondani? Talán úgy gondoltad, a többség elégedett, akik pedig hátra vettek jegyet, azoknak nem is olyan fontos, hogy jó élményként maradjon meg ez az este az emlékezetükben? Vagy csak nem merted beismerni, hogy elhibázott ötlet volt belemenni a filmfelvétel miatt egy felkapcsolt lámpás koncertbe?
Még ha a többség hátul is felállt a végén, és tapsolt nektek, én láttam az arcukat a koncert közben, és hallottam, mit beszéltek egymás közt: "Lesz@rom a kamerát!", "Felháborító!", "Kapcsolják már le a lámpákat!", stb.
Bánom, hogy felutaztam Pestre, bánom a 4500Ft-os jegyet, bánom, hogy rááldoztam egy napomat, és legfőképpen sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnom benned és a koncertben.
Laslow és Judit,
akik egyáltalán nem tapsoltak
UI: A lemezbemutató koncert előtt légy szíves jelezd előre, hogy a kamerák-e a fontosabbak, vagy a közönséged!