Szigi101 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 5737
Én nem voltam Ákos-koncerten, ám az utána következő Rocktogon-beli Ákos-party volt nekem eddig az év bulija! Sok ember (és nemcsak a szokásos emberek, hanem sok új arc is!), eszement jó hangulat, király DJ-k ;-) és jobbnál jobb számok fémjelezték a bulit… Azt hiszem így még életemben nem izzadtam… :-)))) Még egy nagyon fontos dolog, amit eddig nagyon rákfenéje volt a Rocktogonnak, most viszont teljesen az ellenkezőjét kellett tapasztalnom és az est egyik legkellemesebb meglepetése ez volt: nagyon-nagyon jó volt a hangzás!!! Tiszta hangok, erős basszusok, jó hangzás a terem minden pontján – nagyon kellemeset csalódtam! Külön köszönet andone-nak és N-Joynak (azaz Gézának és Kukának) hogy minden kérésemet figyelembe vették, így ment le három Rammstein és az Erő és alázat… :-)))))

Topicos létszám: az Ákos-topicot szokás szerint kevesen képviseltettük (bár lehet, hogy sok arc, akit nem ismerek, lent volt), mindenesetre BBEA, TMK és Trixy lent volt – más topicokból (DM, Synth-Pop) még volt már meglepetésarc (crazy diamond, Patee, ProF).

Csúcspontok: anyám, muszáj? :-))))))) Iszonyat sok volt, tulajdonképpen csupa csúcspontból állt a buli… Nnna, mégis, egyfajta időrendben, hogy ki ne hagyjak semmit: Megváltó, Szakadék, Vidám dal, Régi és új, A vers mindig ugyanaz marad, Test, Ki helyett szeretsz?, Áradás, Csillagok alatt, Láss bennem mást, Erő és alázat, Esőkirály, Örvény, Vigyázz a madárra, Beavatás, Végre, Hűség, Mindenki táncol, Virrasztó, Gondolnék Rád, és hát Links 2-3-4, Ich Will, Stripped…

És még egy mondat: teljes Ákos-mániába estem a klub után, szerintem mindent meg fogok most venni, amit eddig nem vettem meg tőle… Ennyit azokról az „erénycsőszökről”, akik szerint ez a buli „kárt okoz” Ákosnak, pfffffffff… :-////