Mike73 Creative Commons License 2003.05.26 0 0 210
Egy másik fórumba beírtam valamit, amit azért ide is bekopizok...

from Uno.hu Mike73 05.26 00:17
Gondolkodtam azon, hogy miért is töltögetnek le az emberek... Tekintsünk el azoktól, akik üzletelnek esetleg a letöltött anyaggal, és maradjunk azoknál, akik a saját maguk szórakoztatására gyűjtik, hogy akkor és azt halgathassanak meg, amikor és amit akarnak. Nyilván van egy bizonyos mennyiség, ami után már kifizethetetlenül sokban kerülne mindent megvenni. Sőt, mint esetem is mutatja, talán meg sem kapható. Kérdés, akkor miért tölt le, hiszen az nem legális. Tűrtőztesse magát! Addig nyújtózzon, ameddig a takaró ér. Naja. Aztán eszembe jutott, hogy akár fel is vehetné a számokat a rádióból, így megint birtokolná, és ugyanott tartanánk... Mi a különbség??? És tényleg, régen az emberek ezt tették. Legalább is a fiatalok. Most meg letöltenek. Ugye nem lenne meglepő, ha kimutatható lenne, hogy manapság már senki nem vesz fel számokat a rádiókból? Érdekes párhuzam.

from Uno.hu Mike73 05.25 23:59
Én sem nagyon veszek cd-t, mióta letöltök, bár ez azért nem ennyire fekete/fehér. Minap letöltöttem pár előadótól, akikről eddig még csak nem is hallottam. Nem mondanám, hogy divatzenét játszanak, inkább réteget. Kedvet is kaptam ahhoz, hogy letöltsem az össze számot tőlük, ami persze macera. Úgyhogy, gondoltam, vannak ezek annyira jók, hogy ne szarakodja a letöltéssl, inkább megvenném őket. Most mondjam, hogy a 9 albumból 1-et lehet csak kapni Mo-n? Hmmm. Akkor tehát macera vagy sem, mégiscsak letöltöm őket.