H.Betty Creative Commons License 2003.05.25 0 0 1675
Sziasztok!
Én is egy c3 boldog tulajdonosa vagyok két hete.Nagyon meg vagyok elégedve vele.Rosszabbra számítottam.Igaz,feketét szerettem volna,de hozzá tudtam jutni egy világoskékhez tesztautóként jelentős árengedménnyel,így megvásároltam.Máris beleszerettem!:)))Kicsit hangosnak tartottam a motorját(HDI),de ez biztos azért van,mert eddig benzines autóval jártam,teljesen más volt,már kezdem megszokni.Meg is viccelt a kisautó,nagy ijedelmet okozva ezzel,beszállíttattam a szervízbe,ahol kiderült,hogy semmi baja,csak túl kíméletesen használtam.:)Azt mondták pörgessem jobban,mert azt igényli.Égtem rendesen,de nem tudhattam,hogy nem-e történt baj és szerintem érthető,hogyha valaki az új autójának nem nyomja olyan keményen,főleg benzines autó után.Szerencsére a szervízben nagyon rendesek voltak,megértették a problémámat,ezután is szívesen viszem oda az autómat,mert látszik,hogy nem veszik félvállról a dolgokat.Hát ennyi!
Üdvözletem küldöm minden mostani és leendő c3 tulajnak és használjátok egészséggel ezt a kis csodát!:)
Betty
Előzmény: zsuzsuzsu (1672)