Hello!
A gugyír gumi nem rossz: se nem hangos, se nem csúszós, csak épp nyári gumi, ami télre nem való. A téligumi elengedhetetlen télen -hacsak nem szerelmese valamelyikőtök a jégrallinak. A megcsúszó talicska amúgy sokkal nehezebben fogható meg, mint a hóban verhetetlen Trabi, és csúszik is rendesen, szóval a virtuskodás jó gumikkal is ellenjavallt.
BLC: az olajat, ha nincs is meg az előírt kilómétered ennyi idő után érdemes lecserélni, különösen az elsőt, amivel a bejáratást is abszolváltad. (Persze a bejáratás már nem olyan komoly dolog, mint anno.) A mi dci-nk augusztusban lesz egy éves, és most van benne 9800 km; kb a szülinapja körül le lesz cserélve a mekemuka a motorból, mert jobb nem kísérletezni. Igaz pénzbe kerül, nem is kevésbe, ebben igazad van. OFF: De ez még egész olcsó, ha azt nézed, hogy pl Totoya RAV4 90 E km-s szervíz (szimpla olaj, és szűrőcsere semmi más; -igaz az automata váltóba való olaj tényleg drága): tavalyi áron 64 ezer pezeta... ON.
Tegnap néztem meg a folyadékszinteket: olaj, fék, szervó. Kellett valakinek időelőtt utántöltenie bármit is? Csak azért, mert nekem a KGST-éra után fura, hogy minden rendben van ennyi km után.
Jaja: a tanksapkafedő engem is szíven szúrt. OFF: Én meg Volga-rajongó vagyok... Másfél milis (!) kazánlemez-kasztni rulez!" ON: bocs.
Winklernek meg annyi, hogy "de gustibus non est disputandum"...