JaMaN és Gonzi Creative Commons License 2003.05.23 0 0 47
zsuzsa: Szerintem Dr. Sátorhelyi Tamásra gondolsz, akinek békásmegyeren van rendelője, ha rákeresel, biztos meg tudod találni a címét, ha esetleg elveszett...
Nekem az állati eredetű táplálékról szóló dologokat is ő mesélte, és szerintem elég hiteles információforrás:)

Egyébként szerintem Ottón és Gonzin is látszik, hogy nincs szükségük állati táplálékra, ők is szépen fejlődnek anélkül is....

Ilyenkor nyáron elég könnyű megoldani a terrárium fűtését, szerintem egy kissebb teljesítményű izzó is felmegelgíti most, mert kint is és valószínűleg a szobában is jó meleg van :)
De télen kicsit húzósabb :)

Amúgy Gonzin is észrevettem a habzó száj problémát, de neki csak a lisztkukactól jön elő, ha nem adok neki, (eddig kétszer kapott, többet nem fog, megígértem neki:) ) akkor semmi baja nincs....

Vedlési gondokat tapasztalt már valaki?
Amikor Gonzit megvettem, teljesen rá volt száradva szegénykémre a bőr, nem volt elég nedvesség a kereskedésben, ahonnan elhoztam, sokszor úsztattam kádban, langyos vízben, és egy két hónap múlva elkezdett rendesen vedleni, össze sem lehetett hasonlítani mennyivel szebb volt úgy, mint szürkén :)

Egyébként a legjobb weblap leguán témában a www.extra.hu/iguanainfo , nagyon sokminden van rajta a legukról, és a weblap tulaja is hasonlóan fanatikus, mint mi, és nagyon segítőkész :)

Üdv

JaMaN