tüzes fal Creative Commons License 2003.05.22 0 0 99
Voltak érveim, csak elfelejtetted elolvasni, mert túlságosan elfoglalt a saját hülyeséged.
Nem is az volt a topik témája, hogy aki spanglit szív az átszokik az extasy-ra, hanem én például úgy gondolom, hogy a drog árzuhanás miatt többen fognak rászokni, mert simán akár naponta vehetnek egy tablettát.
Az árkalkulációm nem röhelyes, itt a drogról mint élvezeti cikkről beszéltünk, amit a szórakozóhelyen fogyasztanak a fiatalok.
A tabletta azért kényelmesebb mint a nitrohigító és szerintem kevés ember annyira hülye, hogy a higítót válassza diszkódrognak, vagy az alkohol helyett. Nameg nem hiszem, hogy 300 forintnál olcsób lenne egy üveg higító, de ha olcsób lenne is egészen mellékes, mert a diszkóból kivágnának vele együtt.
Az, hogy lehet-e kapni 300 forintért, a népszabadság cikkben szerepel ami a topiknyitóban olvasható, ott reklamálj, ha esetleg nem igaz a hír.
A kormányt belekeverni nem nevetséges, mert a drogliberalizációs törekvések kormányoldalról történnek.

Mivel te azt állítottad, hogy szekszuális téren más vagy mint én, ebből következik, hogy homoszexuális vagy, mert én tudom magamról, hogy hetero vagyok.
Engem nem zavar, hogy itt propagálod a nemi irányultságodat, sőt nem is nézlek le miatta, csak egyszerűen semmi köze nincs a témához, nem értem minek kellett idecitálnod ezt a magánügyedet.

Előzmény: rich.mond (98)