Kifli007 Creative Commons License 2003.05.21 0 0 5837
Másfél hete nem volt időm, hogy írjak, ehhez képest elég szép változás, hogy akkor még a leadott bajnokságról beszéltünk, most meg a megnyerhetőről beszélünk. Nem gondoltam volna. Engem egy dolog nyugtalanít: ha ugyanannyi pontot szerez a két csapat most szombaton, akkor minden a debreceniek becsületességén múlik. Ha leadják az utolsó meccset, az számukra mindent megold és mehetnek nemzetközi kupába. Én bízom bennük mindenesetre. Viszont amivel itt nem nagyon számol senki: ha most kikapunk a Siófoktól és nyer a Fradi, akkor minden számolgatás felesleges és ők a bajnokok. A Fradi ráadásul jó eséllyel megveri ezt a bűnrossz Győrt, utolsó kőrben meg Debrecen, ráadásul asszem otthon, szóval az esélyeink igen alacsonyak. Én mindenesetre bízom a 6 pont megszerzésében, és akkor minden tőlünk telhetőt megtettünk, legfeljebb pontazonossággal leszünk másodikak. Csak ne jutna ilyenkor mindig eszembe Illés Fradi ellen kihagyott 11-ese, amiután kikaptunk 2-1-re. Meg persze a Dunaújvárosban meg Békéscsabán elhagyott 4 pont. Bár biztos a Fradi is vesztett pontot utolsó percben. És végre van miért izgulnunk.

Hajrá MTK!