stevebi Creative Commons License 2003.05.21 0 0 5687
Véleményemet az (5628)-ban leírtam, így nem vádolhatsz azzal, hogy feltétel nélkül elhiszek dolgokat. Ákos egyébként pont e jelenségről beszélt, hogy vannnak, akik elhiszik az 'elferdítő' kritikát és úgy látom - bár bizarr módon te vádolsz meg engem ezzel - ez rád maximálisan jellemző. Nem sértegetni akarlak, így megmagyarázom: Az kiolvasható, hogy te ezt az interjút nem láttad!! Ezek után egy elég érdekes jelzővel lehurrogva a TV-t, az interjút és Ákost is minősíted. Hozzászólásodat kritikának nem nevezném, holott ezt írtad: "a politikai anyazas és gyulolkodes.....nem azonos a normalis korrekt kritikaval"

Amúgy igen, én inkább Ákos szavának hiszek, s nem pedig a róla beszélőknek. Nem elfogultság, csupán a hitelesség iránti igény miatt vagyok ilyen.
Ő nem tagadta meg önmagát és bevallottan konzervatív érzelmű. De a konzervativizmus jóval tágabb fogalom, mint amit a hazai jobb oldal képvisel. Igen , ott ült a tavalyi 'rendezvényen' és igen, nagyon messze áll tőle , amit a bal oldal képvisel. Az ellenkezőjét sosem állította.

Így a szövegei értelmezésében is többféle módon lehet értelmezni a gondolatait. Ezt írtam is és ha jól látom, egy hozzászólásban te is egy ehhez közeli véleményt fogalmaztál meg.

Előzmény: Moonclown (5685)