guaaa29 Creative Commons License 2003.05.19 0 0 45
A hét végén is filmeztem, gyönyörűek a színek mostanság. Hát ez a super8! Ha valakit elkap, nincs menekvés. Neked mi hát a fő foglakozásod?
Az optometrisa az optikus továbbképzett változata. Olyan szakember-khm..- ( nyakkendő igazítás), nos aki kontaktlencsét illeszt, szemüveget rendel, illetve ír fel. Magyarán ha valaki kompjuteres szemvizsgálatra jelentkezik egy optika üzletbe, az jó szerivel egy ilyen emberke kezeibe fog kerülni. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy nem érdemes a szemorvos munkájábval összemérni, hasolnlítgatni, bár kétségetelenül vannak fedéspontok a tevékenységeikben. Az orvos alapvetően gyógyít, mindenki más legfeljebb gyógyászati tevékenységet folytathat. Ez is valmi hasoló. No, de bocsánat a többiektől mert kicsit eltértünk az alaptémánktól. Szóval szabadidőmben viszont filmezek méghozzá s8-ra. Ha van még kérdésed, gondoltatod megbszélgethetjük. Nagy tapasztalat volt, hogy mikor három éve kint dolgoztam Németországban milyen sokan foglalkoztak a keskenyfilmezéssel. Na jó, relatív, hogy mennyien, elég sokan, Volt például egy antikvárium nem messze tőlem és ott egy erre kialakított hátsó helyiségben több ezer s8 és n8-as játkéfilmet tároltak: Beszabadultam, ki se jöttem onnan aznap.( csak este)
Előzmény: suomy (43)