ned kelly Creative Commons License 2003.05.18 0 0 522
Nem volt valami sportszerü ilyen csalóka címet adni ennek a topiknak. Igy egyértelmüen provokáció, s ha barátunk a provokátornak járó fogadtatásban részesül akkor nincs helye a reklamálásnak

Zsigubabi)))) Ez nem provokacio. A provokacio az, ha rossz szandekkal valami bajt okozunk a masnak, a karara torekszunk, csapdaba probalva ejteni a masikat. Nekem eszemben sem volt ilyesmi. Legyszives nezd vissza, s keresd meg azt a reszt akarmelyik hozzaszolasomban, ahol az USA-t szidom. Ha az USA szot hasznalom, az termeszetesen a kulpolitikajanak szol, s nem maganak az orszagnak. Gondolod, hogy minden amerikai egyetert Bush elnokkel, s azzal, amit csinal? Majdnem a fele nem ra szavazott, s ez azt jelenti, hogy a majdnem 50% nem szereti a hazajat? Pl. ha en nekem nem szimpatikus az MSZP, akkor en utalom a hazamat is?
Nem ertem miert kotitek ossze a politika eppen uralmon levo kepviseloinek a milyensegenek a kritizalasat vagy eppenseggel dicseretet egy orszaggal, mint olyannal. Nem letezik olyan orszag, melyet en gyulolnek. De viszont leteznek orszagok, amiknek a politikusait, s az ebbol adodo kulpolitikajukat nem szeretem. Kedvenc idotoltesem a sakk, s nagyon sok amerikai polgarral jatszom, akiknek egy resze termeszetesen tamogatja Bush politikajat, s sokan nem... szeretnem megjegyezni, hogy az USA szeretete nem feltetlenul jelebti az US kulp.-nak a szeretetet. De aki ezzel szimpatizal, szivesen latott, hiszen itt egymas velemenyenek a kicsereleserol van szo, s nem arrol, hogy lesullyedjunk a szemelyeskedes szintjere. Magyarok vagyunk akar innen akar onnan szemleljuk az esemenyeket, s ha maskent is latjuk a dolgokat, a szabad velemeny-nyilvanitasnak a lehetoseget meg kell mindenkinek adni... A szelsoseges kijelentesek sajnos rosszak akar a szelso jobbrol vagy balrol hangzanak el... Sajnos, az ember mint olyan, soha nem jutott s nem fog eljutni arra a szintre, amikor azt mondhatnank, na ezzel 100%-ig mindenki egyetert, s azert nem, mert semmi sem tokeletes ezen a sargolyon, csak az, aki teremtette, az Ur.))))

Előzmény: zsigubabi (520)