Sziasztok... nekem van mp3 lejatszóm+ MD Felvevő/Lejatszóm is. Ha a Diva is ugy eszi az elemet, mint az enyém (Creative Nomad IIc, hehe márpedig úgy tűnik: "More than 12 hrs with Alkaline"< A zene minősege király, élvezhető, de nekem régi verzió 32es van. Ha memória kártyásat veszel, olyat vegyél h. sok beépitett memóriája legyen... Egyszer elutaztam vele egy hétre, és egy hétig hallgattam egy albumot(se:), amit kicsit uncsi volt. Aztan raköltöttem félévi "szocösztöndíjam" 64es SM kártyára és boldog lehettem, mert mar ra fert 1 egesz album. Reggelente ált. kitaláltam, mit fogok hallgatni, csak keson ketem el a feltöltögetést és mindig lekéstem a buszt. Persze nem annyira lassú, de jobb ha előre kitalálod mit fogsz hallgatni holnap.
Az MD király, már vettem fel vele előadást, mikrofonnal, keverőről, aztán itthon rádugtam a hifire, és átéltem ugyanazt a csodálatos élményt. Ha van 5 MD-d és egy MDLP Rec Walkman-ed akkor van 10-20 albumnyi zenéd, amit cserélgethetsz. +Itthon is erről hallgatok zenét. Feltöltés nem gyorsabb, de lehet cserélgetni, Az MD töltő is egyben kb 5 óra alatt (se) feltölt egy elemet, itthon meg adapterről megy, akkor meg nem merül, szal egy elem így kb. két hétig is bírja. Lehet vele szórakázni, házistudiósdit játszani, amatőr szinten is remek rögzítőeszköz. A rázkódásvédelem, olyan, h. a szám elején felpörög a Disc, kb 5-10 mp erejéig, akkor én, elkezdem rázni mint az állat, nem történik semmi, aztán meg abbahagyom, mert már úgyis beolvasta... A mozgó alkatrészről is ennyit. Persze ha teker vele az ember 2-3 mp amíg felpörög, aztán okés. Persze az mp3mat is használom még, korizáshoz, meg biciklizéshez is ideális.
Az MD-t eredetileg felvételeket készíteni (is) vettem, csak nincs hozzá nagyon jó gépem, nagyon jó hangkártyával.
Az MD árak gyorsan zuhannak 1 év alatt is!, új modellek, stb.. miatt
Ha hosszabb időre tervezel, de nem akarsz várni, akkor vegyél Diva-t, de engem kinyirt a sok procedúra a kártyásommal. Feltölt, hallgtat, letöröl, feltölt, hallgat, letöröl... Visszasírtam a tönkrement kazetás-walkmenemet.
A súlykülönség a 200 gés MD és 80 gés Player között elgondokoztató, kezembe vettem, és rájottem, hogy a különbség gyakorlatilag az előnyök melett elhanyagolató.
A az "olcsó" mp3 lejátszók mellett a drágák persze eléggé ütősek és könnyedén lenyomják az MD-t, pl a Creative 20 GB-os Nomad JukeBox-a.
Egyébként meg a zene értelemellenes. Zene nélkül szárazabb, de értelmesebb az élet... :)) Hi |