Skog Creative Commons License 1998.07.28 0 0 297
Hu!Kapkodom a fejem.Én liberálisnak és toleránsnak gondolom magamat és ha megvernek akkor sem gondoltam volna hogy emiatt a tüntetés miatt leszek lefikázva.O.K. soha nem szép dolog szétverni egy tüntetést,de mégis hadd kapaszkodjam bele egy picit abba,hogy kiket "vertek szét" meg hát az sem mindegy milyen fokú az a rendörireakció.Persze ez nem menti fel az ügyben vétkeseket,azonban én nem akadtam ki ezen akkor,tudván azt is,hogy ez súlyos folt még az én liberalizmusomon is.Könyörgöm mutass Eu-ban egy tiszta lib pártot vagy egyáltalán pártot mely tiszta.Plusz még vesd össze avval a politikai folyamattal mely láthatóan nem a liberális pártoknak kedvez pl.:Jó példa szerintem erre Németo.Másik része a dolgoknak,hogy családom mindkét része 88 óta Szdsz-hez közel álló ember,'s bár csak a Pető lemondása után kezdődött el odafigyelésem a politikára a családi kötödés igy is meghatározó.Visszatérve a politikai hova tartozásra és a szavazás miértjére.Egy szerintem köztudott igazsággal takarodznék:Hosszú idő lesz mig kialakul a magyar politikai rendszer azaz két polusú vagy két koaliciójú lesz a magyar politika.Én meg próbáltam éppen emiatt úgy szavazni,hogy ne a legkisebb rosszra szavazzak hanem megnézve az elmúlt négy évet válaszak egy nekem való hosszútávú megoldást.