38 Creative Commons License 1998.07.27 0 0 287
Dirty Fred a mai népszabóban van a Szonda. www.nepszabadsag.hu FIDESZ 34%, mszp 18% (NAGYON SZÉP!), Kisgazda 7%, a többi mind 2-2%. Még a MIÉP is, ami 2-3 hete már 13% volt! Azok is átálltak a FIDESZhez?
Skog bocs, hány éves vagy? Elég érdekes liberalizmus az SZDSZ-é. A Grósz kormány óta az SZDSZ rendőrsége veretett szét egy abszolút marginális tüntetést!Az indok: forgalom akadályozás.. Valójában mert már csak egyedül a föld maradt így-úgy magyar kézen, minden mást elhakliztak. Páran meg a magyar földért tüntettek volna. Meg egy "liberális párt" miért nem tudja elviselni a magyar szimbólumokat, miközben másrészről lassan alkotmányos kötelességünk meleggel házasodni? Ez lenne a liberalizmus? De ez egy más topic, meg szándékosan voltam túlzó, nem akartam pártpreferenciádat megsérteni.
Arielnek: Lehet vitatkozni, szerintem a FIDESZ pragmatikusan politizál, kis túlzással ezt lehet ideológiai köpönyegváltásnak is hívni, de hidd el rajtunk kívül ez senkit nem érdekel. Macinak mennie kell? Hát menjen. 40 szaxi funkci kezelje a mi 1100 milliárd TB vagyonunkat és saját érdekeltségű klinikákba, mentőszolgálatokba, vényellenőrző rendszerekbe áramoljon a pénz? Igen, van emögött ideológia is, miszerint MSZMP-szoci tulajdonságok ezek, de valakinek akkor is hozzá kell előbb utóbb pragmatikusan (!) nyúlni ezekhez a szenté tett tehenekhez. Hogy legyen miből iskolatej, ingyenes diploma, GYED-GYES, gyereknevelési adókönnyítés, etc. Ugye, hogy ez is van olyan fontos, mint a Horn, Gál, Szekeres háza? Dehát demagóg vagyok..
Az később derül ki mi célból nyúltak ezekhez a dolgokhoz. Lesz egyszer egy FIDESZ klientúra is (?)! Vagy egyszer tényleg mi járunk jól. Egyelőre még a reménység kormánya (OV.)..