Ooopsyy
Megvan srácok az első fogysztásom ! Kb 8,5 liter..én ezt biztatónak tartom 298 km-nél abban a tudatban hogy bejáratás után talán kevesebb is lehet de valószínű hogy nem arra számítok amire a az a cigány amelyik le akarta szoktatni a lovát az evésről :)
HNMswift-nek a Kalosról: Nemrég ültem egy 2 és fél éves Swift-ben és baromira rázott és kopogott a futója de nem lepődtem meg mert ültem már 3 hónaposban is és az is hasonló hangokat hallatott.Ezek után a Kalos rugózása rázós úton nekem igazán meggyőző.Nem utolsó sorban egy baromi pofás kis kocsi nem ugy mint a "Mi autónk" ami kissé olyan mintha jól valagba rúgták volna :)) Bocsi nem bántom a Swiftet.Külömben tartós autó, nagyon igénytelen (gondolok itt konkrétan a gondozására és az üzemben tartására) és jól fogyaszt.
Végül is az autók külömbözőek mi is azok vagyunk.Némelyikünk képes 9 litert tankolni 100-on csak mert teccik neki ez a verda. (Én teljesen beleestem)
Az ár pedig igen szubjektív.Ahol van 2,6 milla ott van még mellé 50 ropi :))
Nekem ez az első új autóm ! Előtte egy 3-as Golfom volt és cefetül herótom lett a fapados járgányból (itt konkrétan a felfüggesztésére gondolok).Ha Suzukit vettem volna, csöbörböl vödörbe estem volna.Drágábbra meg nem futotta...
Ezért lett ez !!!
Zsanettnak: Tényleg nagyon ciki ez a sztori..Én ahogy a temperamentumomat ismerem bizti lerendeztem volna az egész műhelyt:))
Na jó autózást mindenkinek !!!!
Go Go Kalos !!!