Sziasztok,
rövid bemutatkozással kezdeném...26 éves lány vagyok, 170 cm magas, és 120 kg....hozzám képest úgy látom, többségetek jóval kevesebb túlsúllyal küzd, dehát csak el kell kezdeni valahol...nno, mielőtt belemerülnék az önsajnálatba, elmesélem, miért is ragadtam tollat, illetve billentyűt...
soxor, sokféle fogyókúrával próbálkoztam már, és eddig az volt a tapasztalatom, (már amikor sikerült..:)) hogy a motiváció és a versenyszellem rengeteget lendíthet minden fogyókúrán. Ezért keresem most velem hasonló cipőben járó emberek társaságát. Szeretnék találni 8-10 olyan embert, aki szintén 3 számjegyű..:)) Motivációnak pedig első körben egy utazást találtam ki, a következőképpen:
Ha összejöttünk kb.10-en, fogyiklubot alapítunk. A fogyiklub közös erővel kitalál egy utazási irodát és egy helyszínt, ami mindenki számára csábító lehet. Például Spanyolország, Görögország, bármi. Én ezeken azért nem gondolkodtam még, mert nem én akarom meghozni a döntést, hanem ezek a részletek legyenek közös megbeszélés alapján eldöntve..:))
Mondjuk szeptemberben egy egyhetes kétszemélyes út valahova délre legyen kb. 100 e Ft egy utazási iroda rendezésében. Összejövünk kb. június elején, és befizetjük közös erővel az utat, 10 e ft személyenként általában nem jelent végzetes megterhelést. Aztán...hogy minél hivatalosabb legyen a dolog, megkérjük pl. az utazási iroda egyik ügyintézőjét, hogy hozzon magával otthonról egy mérleget, és az út befizetésekor mindenki magasságát és súlyát leméri...aztán, mondjuk 100 nap múlva újra megyünk az irodába, és az utazik, akinek a legtöbb lejött, természetesen %-ban.
De adddig is összejöhetnénk minden héten, megbeszélni, hogy ki milyen módszerrel próbálkozik, szóval én nem vérre menő, elkeseredett versenyre gondoltam, hanem egy nagy-nagy játékra..:))
Hát ez egy hirtelen ötlet, ki kellene még dolgozni, de szerintem megvalósítható, ha össze tud jönni néhány nagyon lelkes, nagyon duci ember..:))
Én személy szerint szeretném minél hamarabb elkezdeni, gondoljatok bele, ha június elején elkezdjük, akkor szeptember környékén utazhat a nyertes!:))
Mit szóltok hozzá?:))
Duci lány