Kifli007
2003.05.13
|
|
0 0
5722
|
Nem gondoljátok, hogy pont azért borzasztó a kettős tulajdonlás, mert minden egyes meccs után 30-40 hozzászólás azt bizonygatja, hogy bunda volt-e vagy nem? Én ezért utálom ezt az egészet, mert nincs olyan meccs, amiről el tudnám hinni, hogy tiszta volt, pedig lehet, hogy az volt.
A Fradi meccsről csak annyit, hogy ebben a szezonban szerintem messze ez volt a legjobb meccsünk, ha az UTE ellen egy héttel korábban így játszunk, 3 góllal nyerünk. Jellemző volt, hogy annyira hajtottak, hogy a 60 perctől már járni nem tudott egyik játékosunk se. Az első "ellenfél szidalmazást" is a második félidő közepe fele hallottam csak. Az viszont mindenképpen a mi kritikánk, hogy 70 percnyi emberelőnyben sem tudunk gólt lőni. (Habár meggyőződésem, hogy a gólunk nem volt les.) Az viszont tipikus magyar labdarugás, hogy a bíró nem merte megadni a második pirosat, inkább nem vette észre, hogy megütötték. És ez a TeleSport szerint profi és bölcs viselkedés a bírótól. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy visszanézve az összefoglalót, gyanús, hogy Illés színészkedett.
Nagyon tetszett Pető Zoli játéka, Welton Silváról viszont minden jót visszavonok, és nagyon remélem nyáron elküldik ezt a kiváló fizikumú, 31 kilós "erőcsatárt".
Hajrá MTK! |
|