Örülök, kagy, h nem volt semmi bántó szándék a beírásodban, de ha Téged zavart az én fogalmazásom, azt tudd be az általad írtak hatására feltörő indulatoknak, mert engem igenis bánott, amit írtál, még ha nem is nekem szántad, vagy nem is ilyen szándékkal. És pont ezen az alapon, én is kérhetem Tőled, h számolj 10-ig mielőtt a színházazást összehasonlítod a shoppingolással... Amúgy azt is biztosan észrevetted, h az életben sajnos minden gazdasági alapon működik (említett árucikk), "Money makes the World go around".
Egyébként lehet, h zokni vagyok, de nem értem, miért zavar a "színház művészi része" kifejezés. A hozzászólásomat nem boncolgatás céljával tettem közzé, hanem azért, h ezáltal kicsit Te is átérezd, h mennyire kellemetlen volt a Te beírásod.
A fikázással kapcsolatban igazad van, de a színháznak és a daraboknak többnyire megbocsátjuk, ha fikáznak minket (ez a színház egyik varázsa), még ha el nem is fogadjuk a közvetített álláspontot. De nem gondolom, h nekünk ugyanezen az alapon szabadna ilyeneket írni, mert mi nem vagyunk színház... -szerencsére. :)
Remélem nem lesz több bántódás, de én ennél sokkal "jobb fejnek" ismertem a társaságot annál, h gondot okozzon, h valaki örül a másik társaságának, vagy annak, h ugyanazon forrásból kapott élményeket a fórum által megoszthattak.
Részemről ennyi. Gratulálok!
Dó